reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry!

Anetko teraz będzie juz tylko lepiej - w końcu ktoś coś na poważnie stwierdził i może teraz się już ruszy....:tak:Trzymaj się i duuuużo zdrówka synkowi!

Ja powinnam już się zbierać do pracy a moi w najlepsze sobie śpią...:baffled:

anetko- biedny niko, ale po badaniu bedzie wszystko wiadomo i na pewno cos z tym zrobia:tak:

co do spotkania, to ja jeszcze nie wiem czy czasem nie bede w tym czasie w pl...

a my wczoraj melismy gości w koszu- przyszły sobie myszki- a ja sie cholernie brzydze:wściekła/y: na szczescie maz mi powiedzial ze bedziemy sie wyprowadzać znowu:tak: tylko nie wiadomo kiedy:confused:

miłego dnia;-)

Witam i ja
Dziękuję kobitki za wsparcie:tak:
Niko już miał wycinany trzeci migdał, teraz będzie pewnie musiał mieć usunięte pozostałe dwa, jak myślicie lepiej w Holandii czy w Polsce:confused:
Jak miał osuwany ten trzeci migdał miał może wtedy 2 lata, zabrali mi go:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, kazali wyjść i stałam na korytarzu i słyszałam jak moje maleństwo cierpi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Nigdy nie zapomnę jak on krzyczał wtedy, a mi nie pozwolono w ogóle wchodzić:no::no::no:. Po tym zabiegu miał taki uraz, że przez kilka miesięcy nie opuszczał mnie na krok, nawet do łazienki musiałam z nim chodzić, bo tak strasznie płakał jak go chociaż na moment zostawiłam:-(.
Wolałabym, aby zabieg odbył się w NL, ale co ja zrobię z Oliwierkiem :confused:, czy po zabiegu wychodzi się do domu:confused:

anetko mam nadzieje kochana że małemu szybko minie choroba :tak: zrób mu wszystkie badania to bedziesz spokojniejsza:tak:
co do migdałków tu jest że od razu cie puszcza do domu i każą lody jeść :tak:
dlatego dzieci sie cieszą że maja pozwolone dużo lodów jeść to tak mniej podchodzą do zabiegu. nie wiem jak jest w PL :baffled:

dzień dobry :tak::-D

dziewczyny słyszałyście może o studiach tutaj po polsku ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry