reklama

Holandia

reklama
Witam
Anetka wspolczuje biedaczek:no:Ale jak juz jest postawiona diagnoza to łatwiej leczyc.Bedzie dobrze.I PAMIETAJ ja o kazdej porze moge sie zajac Olim (chyba ze pojade do pl:-))Napisze ci moj nr tel na priv.:tak:I dzwon zawzse jak cos potrzebujesz:tak::-)
Sencilla ja jeszcze mysle co zrobic:sorry2:Na słodko czy na słono??A pociag zhagi jedzie bezposrednio do ciebie?A godz mi obojetna:-)
I juz nie wiem co reszta pisała:no::confused:
A my pijemy kawke i idziemy na spacerek

ja przywioze cos gotowego, bo lepiej żebym nie eksperymentowała na was;-)
może byc coś do kawy? i jakies owoce dla naszych pociech-bo musimy o nich pamiętać:tak:

sencilla-jak mozesz to napisz mi na priv swój adres:tak:

kochaniutkie
wszystko Wam pozniej napisze
bo teraz mam tu niezly kociokwik z nimi

Wyslalam Wam wlasnie dane.
Czyli na razie na spotkanko sie pisza :
1. Agasta i Claudia
2. Natka i Zosia
3. Niunia i Wiktoria
4. Karola i Michalek

Ktos jeszcze?

Ostatnia edycja:
witam i ja,

Anetko, duzo zdrowka zycze dla Nikusia...:tak: moze akurat wszystkie badania wyjda dobrze, to, ze jest bledziutki nie oznacza wcale, ze musi miec anemie... a jesli chodzi o usuniecie migdalkow, to ja wolalabym to zrobic w Holandii... oni tutaj raczej nie trzymaja dlugo w szpitalach... zycze powodzenia kochana... :tak::-)

Sencilla, ja to mam do Ciebie chyba najdalej... jakies ponad 200km... :dry:

Agnes, ja bym sie cieszyla, gdyby Manuel tak duzo pil... on jednak nie przepada za piciem... ale za to zjada duzo yoghurt'ow, owocow, roznego rodzaju papje, a to rowniez zaliczane jest do plynow...

Ann, ja rowniez nie robilam badan prenatalnych... z pewnoscia wszystko bedzie dobrze kochana, ciesz sie tymi pieknymi miesiacami... :tak::-)

Niunia, my do PL to raczej nie bedziemy wracac... po pierwsze moj maz jest z NL, a po drugie tez bym nie chciala juz tam mieszkac na stale... oczywiscie tesknota za bliskimi pozostanie zawsze i zawsze bardzo chetnie ich odwiedzam... jesli bedziemy sie gdzies przeprowadzac, to bedzie to inny kraj... :tak:

Kochane...

Ja właśnie dociągłam się do domu...i padam jak zawsze po takim dniu!
Szybki obiad się już robi...makoran z serem i cukrem!
Co do picia mój to żłopie niewiarygodne ilości co widac w nocniku!:-D
A na spotkanko oczywiście się piszę...z moją słodką dwójką hihi!

czesc!!!!
u mnie cos internet wczoraj szwankowal a wy sie rozpisalyscie na calego:happy:
jutro znowu do poloznej zobaczymy jak tam maly sobie mieszka:-):-)
Mamo Mikolaja ja na porod zdecydowalam sie tutaj w domu mam nadzieje ze nie bede zalowala, narazie opieke mam b.dobra a polozne do rany przyloz na kazda wizyte z radoscia ide,no i sluza rada o kazdej porze dnia mozna dzwonic i pytac o wszystko, teraz zobaczymy czy z porodem tez tak gladko pojdzie:confused:
Aniu ja wczoraj nakupilam bratkow, zonkili, hiacyntow, stokrotek, prymulek teraz tylko slonca zeby wszystko ladnie roslo. Moja mama nie moze uwierzyc ze ja sobie tu kwiatki sadze a ona kazdy dzien musi ze sniegiem walczyc:szok::szok:
Pauka zdasz na pewno!!!! ucz sie ucz:tak::tak::tak:
Aneta zdrowia dla Nikusia!!!!!:tak:
Niunia ja chyba nie mam wyjscia i musze zostac na stale bo mam chlopa holendra, ale nigdy nic nie wiadomo.......
Sencilla ja ze spotkania odpadam, troche to juz pozno dla mnie a nie chcialabym was narazac na jakis niespodziewany porod:-D:-D wiec jezeli sie znowu bedziecie umawiac to nastepnym razem bardzo chetnie:tak::tak::tak:
A teraz zapraszam na ogorkowa:-)

Sencilla zgadza sie i dzieki za adresik:-)
Aneta i jak Niko sie czuje?
Michas dzis jadł pierwszy raz marcheweczke:-)Pierwsze nie wiedział co to za smak i był strasznie zdziwiony:-)Ale smakowało:tak::tak:
A tu fotki

Załączniki

• PICT1090.jpg
    PICT1090.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 33
  • PICT1088.jpg
    PICT1088.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 32
  • PICT1080.jpg
    PICT1080.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 34
Witam pononie,
moja Claudia trochę szalała, ale poszliśmy z gośćmi na spacer i teraz śpi już ponad 4 godziny :-)

Sencilla mam do Ciebie 88 km :-)
Gosia narobiłaś mi smaku na ogórkową że hej, ale niestety nie mogę jeść takich kwasotek :-(
Karola Michaś widać zaskoczony nowym menu, ale widać że smakowało :tak:
Ania podsunełaś mi pomysł na jutrzejszy obiad :-)

Dziewczyny, które są zainteresowane kursem języka holenderskiego dla początkujących i zaawansowanych EuroTalk na cd, o którym kiedyś pisałam na forum proszę zabrać ze sobą na spotkanie u Sencilli 2 płyty cd

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry