reklama

Holandia

reklama
Hej laski ja dopiero teraz jak juz wszystkie poszlyscie spac :-D
Sencilla, nasza trojeczka tez sie pisze na spotkanie :szok::-D tylko nie moge obiecac na 100% bo to u mnie roznie bywa blizej daty spotkania bede mogla powiedziec dokladniej, tez bym chetnie cos przywiozla tylko u mnie z gotowaniem nie jest zbyt super :baffled:
karola, te minki Michasia... poprostu super :-D
nie pamietam juz co jeszcze pisalyscie.
U mnie narazie nic nowego, narazie ciagle powoli ale rosne :-D no i jeszcze non stop jestem zmeczona i najchetniej bym spala, czekam na ten moment kiedy dostane tego kopa energii o ktorym slyszalam, a wlasnie w ktorym to tygodniu tak mniej wiecej? :confused:
To ja juz sie chyba tez pozegnam,
dobranoc kochane

Dzień dobry!

Melduję się z nowym zapasem energii z rana...:szok::-D
Widzę że wieczorem forum przysnęło...no poza Ann oczywiście ale ona zawsze "nocnym markiem" była!:tak::-);-)

Zapraszam na kaweczkę!
A propos gdzie się podziewają nowe koleżanki:szok::dry:;-)???
MaRita,PaulinaAnna jak tam u was?

witam z rana,

dziewczyny co moge podać wiki na chrypke i niekiedy też zakaszle?
wiem że do lekarza nie mam co iść.....

ann- niedługo ci to minie, zwłaszcza na ostatnie tygodnie dostaniesz energii:tak: i to za cały ten czas;-):-)

Dzień dobry!!!!
Mój mały znowu obudził się z gorączką:crazy:dałam mu paracetamol i poszedł spać dalej :tak:
a ja właśnie pije kawkę i myśle co zrobić na obiad :tak:ale zupełnie nie mam pomysłu :no:Aniu ty ostatnio pisałaś ze robiłaś makaron z serem ale jaki ser do tego dajesz i jak to robisz bo ja nigdy nic takiego nie jadłam a może to być jakiś pomysł na obiad tylko nie wiem jak to zrobić bo mam też ser z Pl i miałam pierogi robić ale to tyle roboty że dziś chyba nie mam natchnienia ;-)
narka wpadne potem

Hi,hi...
Widzę że mój "szybki obiad" zrobił karierę!:-D
Ja robie tak;
-makaron gotuję nomalnie,
-ser rozkruszam widelcem na talerzyku,
-masełko rozpuszczam w rondelu...
Makaron przelewam na durszlak,...wkładam gorący na talerz,polewam masełkiem posypuję serem a ser cukrem...czasami jeszcze cynamonu dodaje odrobinę!:tak:;-):-)
Mniam smacznego wszystkim...ja uciekam do pracy!
A potem muszę zorganizować niespodziankę-urodzinową mężowi...więc to nielada wyzwanie na dziś:-):-):-)!

reklama
Witam Was
Wczoraj Niko wstał o godz 11:00:szok::szok::szok:, dziś wygląda już o niebo lepiej:-):tak:
Dziś jedziemy do PL huraaaaaa huraaaa huraaaa:-):-):-), tylko na 3 dni, ale zawsze coś:tak:, w niedzielę wracamy:tak:
An ja to tak do 6 miesiąca w ciąży miałam mega lenia, non stop chciało mi się spać, ale w 7 miesiącu zabrałam się za porządki przed świąteczne i efekt taki, że urodziłam w 8 miesiącu:-(, Niko też urodził się w 8 miesiącu, ale w pierwszej ciąży nawet 2kg nie podnosiłam :no:. Jedną i drugą ciążę miałam zagrożoną, od 5 miesiąca zaczynały się skurcze:szok:.

Jak rodziłam Oliwiera to na oddziale była taka aparatka, że zakładali jej 2 razy szewek, a ona za każdym razem przychodziła z "rozprutym kroczem", bo mieli takie potrzeby seksualne, że nie mogli się powstrzymać:szok::szok::szok:, za trzecim razem jak jej założyli szewek to zostawili ją w szpitalu:-)

Karola ale ten Twój mężczyzna przystojniaczek, minki robi boskie:-)

Aniu ja robie taki makaron, ale ja podsmażam na patelni ten makaron z serem:tak:, a moja mama je go z solą, a nie cukrem:szok::-)

Kobitki mam jeszcze dużo pracy, więc zmykam, odezwę się później jeszcze:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry