reklama

Holandia

:-Ddziendoberek.....

Aneta zdrowka dla malego :-D:tak::baffled:

no u nas pobudka o 6.30 chyba oszaleje poszlam spac ok 1 wstawalam ze 3 razy w nocy tak mnie nadal ten kaszel meczy a miki tak wczesnie chodzil po pokoju:crazy::baffled::happy:

mam strasznego lenia pogoda nieciekawa a z malym za berdzo na dwoe nie moge isc wiec co tu robic???:rofl2::nerd:

ide na druga kawe moze sie obudze!!

reklama
Dzień dobry!!!!
dziewczyny ile piją w ciągu dnia wasze dzieci bo moj Dawid to ostatnio ciągle tylko by pił wczoraj to chyba wypił z 5 kubeczków i nie wiem czy mam za ciepło w domu czy o co chodzi a wczoraj w telewizji mowili ze jak dziecko za dużo pije to może mieć cukrzyce a ja już sama nie wiem w PL to już bym z nim była u lekarza a tutaj :crazy:
miłego dnia zaraz idziemy na spacerek :-)

Agnes, jak Marys miala ok. roku to wlasciwie tylko pila, tez gdzies wyczytalam o tej cukrzycy i tez sobie to wgralam, ale to chyba po prostu sie jej chcialo pic :-D Nie przejmuj sie tak bardzo, widocznie maly teraz potrzebuje. Moze rzeczywiscie macie za cieplo?

Agnes moj maly juz dzis wypil 2.5 kubka duzego sika jak kon ale co mam mu nie dac jak stoi przy szafce i wola DA DA:-D:-Dcieplo wcale tak normalnie wazne ze do tego jeszcze je wiec spoko.
Agnes napiszesz gdzie mieszkasz? moze niedaleko -:-)dzwonilam do was ale byliscie w Pl a niechce juz sie naprzykrzac moze bysmy w cieplejszy dzien gdzie s sie umowily:angry::wściekła/y::-)

moja wiktoria też dużo pije:tak: bałam sie ze za duzo soków bo wody nie lubi-ale nie można zabraniać dziecku pić;-)

sencilla- te myszy sa wszędzie, i nawet jak je wytepimy w naszym mieszkaniu to przyjdą od sąsiadów:wściekła/y: całe szczescie że szczurów nie mamy......

wlasnie się dowiedziałam,że znajoma-która mieszka też w NL byla tutaj 3razy z córką u lakarza i prosila sie zeby cos przepisali małej, pojechali szybko do PL i zosatli w szpitalu:-( a teraz boje sie bo wiki chyba zaczyna mieć katarek:baffled:

Hej dziewczyny,
ale się rozpisałyście od mjej ostatniej wizyty na forum :-)

U nas noc spokojna, Claudia poszła spać o 19:30 i zbudziła się dopiero o 5:10 :szok: Następnie zjadła o 8:30 i znowu sobie smacznie śpi a ja mam chwilkę na komputer :-D

Co do spotkania forumowego to mam sugestie by wziąć pod uwagę kobiety karmiące piersią :zawstydzona/y:
Natka pisała, że chce zrobić gyrosa (sałatkę domyślam się). Jest w niej cebula, ogórki kiszone i dość ostre przyprawy, więc karmiące piersią jeść nie będą. Sałatka jest pyszna, osobiście ją uwielbiam, ale teraz nie mogę jej jeść :-(
Natka Ty oczywiście zrób spokojnie tą sałatkę, ale pozostałe mamusie jak będą wymyślać menu, to proszę w imieniu matek karmiących piersią żebyście pamiętały o nas, bo my też musimy coś jeść (ja np jem wciąż w podwójnych ilościach - tak jakbym dalej w ciąży była :-D ).
No chyba, że na spotkaniu ja będę jedyną karmiącą piersią, to wtedy róbcie co chcecie :-)

Wszystkim chorowitkom życzę zdrówka.

Ja już spadam się ubierać, bo będę mieć gości. Jak wyrobię się ze wszystkim przed czasem to jeszcze tu zajrzę.

Agasta, postaram sie zrobic cos dla karmiacych :tak:
Ja tez karmie jeszcze, tylko ze juz moge jesc wszystko, bo malej nic nie przeszkadza :-):-D A odparzenia na pupce powoli przechodza, tak w ogole.
Niunia, TY masz do mnie blisko, nie?
Natka, moze mi przypomnisz, w jakim miescie mieszkasz? Zapomnialam... :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A o ktorej planujemy spotkanko? Czekam na sugestie :)

reklama
Dzięki dziewczyny trochę mnie uspokoiłyscie z tym piciem i mój mały to właśnie soku tyle pije(jak mu dam wode to już nie chce) a potem nie chce za dużo jeśc zresztą on wogóle ostatnio się taki niejadek zrobił że :szok:kaszki wieczorem nie chce pluje na kilometr chleba też nie bardzo jedynie danonki i parówki na ciepło z PL jeszcze je co ja z nim mam:crazy:
niunia 2008 co do zostania tutaj na stałe to ja raczej nie ,nie chce się zarzekać bo róznie to w zyciu bywa ale na dzień dzisiejszy raczej nie chciałabym tutaj mieszkać na starość :tak:
Mamo Mikołaja ja teraz mieszkam w Groesbeku w Venray czasami bywam u siostry jak by co to możemy się jakoś umówić :tak:
teraz już naprawdę idę na ten spacer :tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry