reklama

Holandia

moje w ogole nie spia :) natka, tylko pozazdroscic ;-):tak:
co do spotkanka, to powiedzcie moje drogie, o ktorej godz. pasuje Wam najbardziej przyjechac? no i moze ustalimy jakies menu? proponuje, aby kazda z nas zrobila cos, co chce.. Ja bym bardzo chetnie przygotowala wszystko do żarełka, ale jak wiecie, z czasem to u mnie kiepsko..
Co Wy na to, abysmy wpisaly, co chcemy zrobic? Aby sie dania nie powtorzyly ;)
Jesli macie jakies pomysly, sa mile widziane!! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!

Ale napisałyście :szok::szok::-D!
Mamo Mikołaja ja rodziłam Erniego w domu co prawda ze spontana ale nigdy bym go nie zamieniła :no: na szpitalny z Kariną!
I przy następnym porodzie też w domu /jak do takowego dojdzie:sorry2::-D/
Sencilla wykąp małą w krochmalu pare razy to pomaga!Tworzy taką osłonę na skórze...:tak:;-)
Anetko zdrówka małemu...:-(:szok:
Olgunia boski ten twój mały!
Gosia u mie na balkonie juz widać krokusy i narcyze zaczęły kiełkować a do tego hiacety..a ty co zakupiłaś?:-);-)

Ja też myslę o drugim dziecku i tak pod koniec roku zaczynam nad tym prace no i oczywiście drugą chciałabym dziewczynkę ale na dzień dzisiejszy myslę że ja na okres ciąży wrocę do Polski jakoś nie jestem przekonana do porodu tutaj :tak::tak:
Natka ale masz dobrze że Zosia ci tak długo śpi moj Dawid to pośpi z godzine i tyle jego spania :crazy:

ja rodzilam MArysie w POlsce, wspominam to jako koszmar, Antosie rodzilam tu i bylo rewelacyjnie, choc bardzo ciezko. TU opieka jest super, nie ma sie czego bac!
To co z tym spotkankiem, laseczki?:confused:;-);-)

Witam
troszkę mnie nie było....Ale podczytywałam Was systematycznie....:tak::tak::tak:
Wczoraj byliśmy u siostry na urodzinkach chrześniaka...Tzn. on miała urodziny w 14 lutego, ale byli chorzy, więc dopiero teraz mogliśmy ich odwiedzić. Mój Ksawery ma już 2 latka i wiecie co aż sie zdziwiłam, bo chyba mądrzeje....;-):-)

Dziewczyny za tydzień mam egzamin!!!!!!!!:szok::tak::-):-) Kurcze teraz ostro sie biorę do kłucia testów.....;-):-) JAK ZDAM TO BĘDĘ MIEĆ ZAJEFAJNY PREZWENT URODZINOWY.......:-):-):-):-):-)

Sencilla Majka niedawno tez miała taką podrażnioną pupcię i ani Sudocream ani mąka ani też oliwka nie pomagały....Dopiero maść Balneocin pomógł, bo to było zapalenie skóry i stąd takie okropne bąble i krew....zapytaj może w aptece....?!:tak:

A z tym spaniem to też się męczymy....Majka budzi się co 2 godziny i woła jeść...A butelkowe dzieci powinny przesypiać już całą noc...Daję jej butlę o 24 i już o 2 lub 3 się drze....Wtedy daję jej herbatkę, ale o 4-5 jest już głodna i znowu marudzi...I co mam robić????:szok::-(:zawstydzona/y:
A do tego wyszedł jej kolejny ząbek i chyba następne się pchają....:crazy:

Aniu prześlij mi te tulipany....Może przyniosą odrobinkę wiosny....?!:tak:;-):-)

Agasta dziękujemy za komentarz w naszej galerii!:-):-):-)

Mamo Mikołaja ja rodziłam swoje dzieci jeszcze dłużej...Z Oli męczyłam się 23h a z Majką 15h....Ale naszczęście wszystko poszło dobrze....!:tak::-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry