reklama

Holandia

dzien dobry
wlasnie wrocilysmy ze szczepienia, ktorego nie bylo :baffled: Zapomnieli zamowic szczepionki! :dry::wściekła/y::szok:
szkoda slow.
ciesze sie dziewuszki, ze juz niedlugo nasze spotkanko. Super bedzie poznac WAs w koncu osobiscie! :-D;-):tak:

reklama
Agnes spanie to ma Claudia po ojcu, po mnie napewno nie :no: Ja podczas snu słyszę wszystko, nawet jak ktoś na dole w kuchni lodówkę otwiera to ja już nie śpię.
A przy Claudii moge odkurzać, włosy suszyć, czy miksować ciasto a ona nawet okiem nie drgnie :-)
Karola będziesz u Sencilli na spotkaniu prawda? No to nasze dzieciaczki są już umówione na pierwszą randkę :-D:-D:-D
Sencilla a my narzekamy na polską służbę zdrowia. Okazuje się jednak, że tu wcale nie jest lepiej...

My właśnie wróciliśmy od lekarza domowego bo musiałam iść po skierowanie na usg bioderek Claudii, w związku z tym, że ja urodziłam się z dysplazją, chcą u niej sprawdzić czy wszystko jest ok.

Ostatnia edycja:
Witam!

Sencilla powidziam twój spkój ja to straszny nerwus jestem :-D:tak:;-)...jak mi ktoś taki numer wywija!
Aisah mała princessa ci rośnie!:-)

Czy ktoś wie gdzie jest wiosna?????:baffled::sorry2:

Aniu, ja nigdy nie trace spokoju. Jeszcze im powiedzialam, ze nic sie nie stalo :-D i ze z przyjemnoscia pojde tam drugi raz, bo Marysia lubi sie bawic zabawkami w CB :szok::rofl2::happy::-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

z przyjemnoscia pojde tam drugi raz, bo Marysia lubi sie bawic zabawkami w CB :szok::rofl2::happy::-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jakbym o mojej Zosi czytała....
ostatnio na szczepieniu, to tzn chwilke przed jeździła po całym pokoju wózkiem do lalek, a potem wyciągła tej lalce kołderkę, położyła ją na podłodze, palec do buzi i pokładała sie jak do spania:baffled::-):baffled:

aniu ja jeszcze wiosny nie wwidziałam:no:

Czesc dziewczyny
u mnie dzisiaj spokojnie, spiaca jakas znowu jestem ide zaraz do kolezanki na kawe to moze sie obudze po drodze ale nawet pogoda nie nastraja do zycia:-(
Ann no ty juz pólmetek masz za soba czyli juz blizej niz dalej a zobaczysz jak to zleci:-);-):-) 4 kg. mi tez sie wydaje ze jest ok ja duzo nie przytylam w zasadzie to tylko brzuch mi rosnie, a tez jem non stop i ciagle i tak jestem glodna:-D
Aniu mi sie wydaje ze maly tego fikolka wczoraj zrobil chyba przestraszyl sie poloznej i wizji szpitala bo wczoraj caly dzien czulam ucisk w dole brzucha :-D:tak::-D A wogole fajnie masz ze mame znowu kolo siebie bedziesz miec i dzieciaczki tez sie ciesza niema jak babcia:happy:
Agasta, Ala, Aisah nasze forumowe chlopaki beda gdzie mialy uderzac w konkury;-);-):-D
Aniu moze ty lepiej otworz kawiarnie z tymi twoimi kawami slinka na sam widok cieknie i bedziemy sie mogly spotykac na ploteczki-forumowiczek jest duzo :-D:tak::-D:tak::-D

reklama
Aniu na tak przepysznie wyglądającą kawkę chyba wszyscy maja ochotę. Ja poproszę w każdym bądź razie :tak:
Gosiu chyba niedoczytałaś postu Ann. Półmetku jeszcze nie ma za sobą bo jest w 15 tygodniu ciąży, więc pozostało jej jeszcze 25 :-)

Claudia śpi a ja pakuję prezenty dla kuzynki synków. Jeden będzie miał 8 marca 2 latka - Twan, a drugi urodził się kilka dni temu - Rico. 29 marca jedziemy na chrzest, po którym impreza będzie połączona razem z urodzinami starszego synka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry