reklama

Holandia

reklama
hejka,
ja znowu w nocy, ale bylam dzisiaj tak spiaca caly dzien ze jak przyszlam do domu to polozylam sie na chwile i tak obudzilam sie godzine temu ale zebym wyspana byla to nie powiem, chyba cos z cisnieniem nie tak...:baffled:
PaulinaAnna, troche sie spoznilam ale rowniez przesylam najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe :tak:
pauka, kurcze tego sie balam ze zostaliscie w tym szpitalu, ale mam nadzieje ze szybko sie Majuni polepszy, duzo zdrowka
agasta, Ala, sliczniutkie te wasze niunie, Claudusia jak slodziutko spi, z Marthusi tez slodziak jest :-D
Gosia, to super ze maluszek sie ubrocil, teraz juz bedziesz spokojniejsze, jeszcze tylko 4 tyg, mnie zostalo tylko 25 tez nie duzo nie ? :-D :szok::-D

ide jeszcze cos przekasic, bo teraz to ciagle glodna jestem ale w kg to tylko 4 na plus, tylko 4 albo az 4, ale wydaje mi sie ze jak na 15 tydz z dwojka 4 kg to chyba ok :confused:
to do jutra mamuski, a w zasadzie do pozniej

Dzień dobry!

Ann jeszcze raz dzięki za pomocną dłoń!;-)
Pauka zdrówka,zdrówka,zdrówka dla Majeczki...:tak:
Gosia cieszę się razem z Tobą że już jesteś spokojniejsza..no widzisz dzieciaczek sam wiedział co robić!:-DAch ta Matka Natura!:sorry::laugh2:
Ala i Agasta macie przesłodziutkie córeczki!Rosną małe księżniczki!:-D

A u nas masakra w nocy...od 1.00 oboje chodzili od swojego łóżka do mojego i ciągle gadali że babcia przyjechała!:wściekła/y::-D
W końcu zasneliśmy w czwórkę w naszym óżku ale ja się KOMPLETNIE nie wyspałam!:crazy::wściekła/y::no::angry:

hej dziewczyny,
ja znowu odciągam mleko :-)
Wspominałam że Claudia zasnęłą wczoraj na tym leżaczku. O 21 wcale nie miała zamiaru się obudzić. Chciałam ją przenieść do łóżeczka na górę, bo przecież nie pozwolę dziecku spać całą noc w tym leżaczku no i moja panna zaprotestowała. Rozbudziła się i stanowco jej się to nie podobało :-D
Trochę marudziła ale nakarmiłam ją i o 21:30 smacznie już sobie znowu spała. I uwaga - zbudziła się o 7:10 :szok: Pomyślicie sobie no to agasta się wyspała. Ale gdzie tam, mój organizm przyzwyczaił się już do jej pobudek ok godz 5, więc ja od 5:20 już nie śpię :-D

Gosia mówiłyśmy Ci, że wszystko będzie dobrze i maluszek zdąży się przekręcić :-)
Pauka zdróweczka dla Majeczki.
Ann ja w 17 tyg i 2 d ciąży miałam na plusie 0,1 kg od swojej normalnej wagi. Ale na początku schudłam 4 kg, więc przytyłam z jedną dzidzią 4,1 kg, a Ty z bliźniakami 4 kg to wcale nie dużo. Ale to dopiero początki bo dzidziusie się "tworzą" wszystko się dopiero rozwija. 7, 8 misiąc to już praktycznie przybierają tylko na wadze. Wtedy będziesz miała wrażenie że Twój brzuch jest z dnia na dzień większy :-D (wrażenie powtarzam ;-) )
Ogólnie w ciąży przybrało mi się 18 kg. Teraz jestem już na swojej normie :-)

Dziewczyny widzę że tu wojna o chłopaków. To może ja dla swojej Caludii też już zacznę kawalerów rezerwować? :-D

Witam :-)

Słoneczko się przebija, moze bedzie ładnie (przez jakiś czas) hehehe
Wczorajsze foteczki Aisah :)

Załączniki

• sukienka (2) 375x500.jpg
    sukienka (2) 375x500.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 44
  • nowe.jpg
    nowe.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 43
Witajcie
Aisah, ale sliczna mala! Juz widac po kim ma taki ladny odcien skory! ;-) Jest naprawde slodziutka!
Alu, nie dam rady do WAs przyjechac po szczepieniu... mysle, ze moga byc marudne...nie chcialabym robic Wam zamieszania :sorry::eek:
ale dobrze, ze mamy tak blisko do siebie! A moze wkrotce jeszcze blizej?;-):-D:sorry:
rozmawialiscie o tym mieszkaniu?

Aisah, świetne fotki. Wczoraj byłam w sklepie i miałam zamir kupić identyczną sukienkę Claudii, ale dałam sobie spokój bo jest jeszcze za mała.

Wczoraj w cb okazało się, że Caudia urosła 4 cm i przybrała na wadze 960 gram :-)

Dzień doberek:-):-):-):-)

Aisah malutka jest sliczniutka!!!!urocza dziewczynka!!!
Agasta twoja Claudia z tym spaniem to mnie normalnie zadziwia mój Dawid ma 15 miesięcy a tyle godzin nie przesypiał teraz po odstawieniu od piersi jeszcze się budzi ale już chociaż nie je :baffled:
kończe bo mój mały już mi tu w klawiature laptopa wali :crazy::crazy::crazy:

reklama
Dzien doberek:-)
Gosia ciesze sie ze malenstwo w koncu przypomniało sobie ze czas sie prawidłowo ustawic:-):tak:
Aisah sliczna dziewczynka!!:biggrin2:
Ania ale ci dobrze znow masz mame przy sobie:tak::tak::tak::tak::tak:
Agasta to moze nasze dzieci "połoczymy":rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ann ja tez przytyłam 18 kg w ciazy ,i niestety mi zostało:wściekła/y::wściekła/y::no:
Ale dzis brzydko:no:a w nocy chyba był sztorm ,bo oczywiscie pełno piasku mam na oknach:angry::angry:Michałek płacze w lozeczku bo chce zeby go uspac.a ja ile wytrzymie to go nie biore na rece,ale strasznie mi go zal
Teraz kawka,i ide go uspic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry