hej dziewczyny,
ja znowu odciągam mleko :-)
Wspominałam że Claudia zasnęłą wczoraj na tym leżaczku. O 21 wcale nie miała zamiaru się obudzić. Chciałam ją przenieść do łóżeczka na górę, bo przecież nie pozwolę dziecku spać całą noc w tym leżaczku no i moja panna zaprotestowała. Rozbudziła się i stanowco jej się to nie podobało

Trochę marudziła ale nakarmiłam ją i o 21:30 smacznie już sobie znowu spała. I uwaga - zbudziła się o 7:10

Pomyślicie sobie no to agasta się wyspała. Ale gdzie tam, mój organizm przyzwyczaił się już do jej pobudek ok godz 5, więc ja od 5:20 już nie śpię
Gosia mówiłyśmy Ci, że wszystko będzie dobrze i maluszek zdąży się przekręcić :-)
Pauka zdróweczka dla Majeczki.
Ann ja w 17 tyg i 2 d ciąży miałam na plusie 0,1 kg od swojej normalnej wagi. Ale na początku schudłam 4 kg, więc przytyłam z jedną dzidzią 4,1 kg, a Ty z bliźniakami 4 kg to wcale nie dużo. Ale to dopiero początki bo dzidziusie się "tworzą" wszystko się dopiero rozwija. 7, 8 misiąc to już praktycznie przybierają tylko na wadze. Wtedy będziesz miała wrażenie że Twój brzuch jest z dnia na dzień większy

(wrażenie powtarzam ;-) )
Ogólnie w ciąży przybrało mi się 18 kg. Teraz jestem już na swojej normie :-)
Dziewczyny widzę że tu wojna o chłopaków. To może ja dla swojej Caludii też już zacznę kawalerów rezerwować?