reklama

Holandia

Sencilla u nas bez zmian :-)
Menu: sałatka z makaronu ryżowego i z tuńczyka.
Natka przyjeżdża najpier do mnie, pijemy kawke, wsiadamy w moje auto i jedziemy dalej :-)

Tylko dalej nie wiemy na którą mamy u Ciebie być :baffled:

Karola pisała że będzie u Ciebie ok 11, więc może my też jakoś tak przyjedziemy?

Mam pytanie do dziewczyn, które będę na spotkaniu u Sencilli :-)
Czy do czasu spotkania wybiera się któraś z Was do polskiego sklepu? Jeżeli tak, to czy mogłabym prosić o pieczarki marynowane w słoiku? Jak będą w małych to chciałabym ze 3 :zawstydzona/y: Kaske oddam na spotkaniu :-)
Bo ja do najbliższego polskiego sklepu mam ponad 60 km, więc nie opłaca mi się jechać specjalnie po pieczarki.

reklama
Agasto,
pieczarki widzialam tutaj w supermarkecie w puszkach, i to fajne, bo te "kasztanowe", czy jak im tam.
A do polskiego sklepu to ja sie chyba wybiore, moge Ci kupic, jesli beda.
Karola pisala, ze bedzie na 11. Toola bedzie dopiero po poludniu, wiec mozemy ustalic wstepnie, ze DRZWI OTWARTE U SENCILLI beda od 11 przez caly dzien :-D

to my wyjedziemy tak ok 12, wiec przed 13sta bedziemy:tak:
mąż mnie podrzuci a póżniej odbierze:-) bo ja sama z wiki nie lubie jezdzić:sorry2:
my przywieziemy coś do kawy, a może ktos ma jakieś specjalne życzenie:confused:

Te pieczarki z supermarketu nie są marynowane, tylko są w wodzie z solą i nie smakują mi. A do sałatki potrzebne sa marynowane żeby sałatka nabrała odpowiedniego aromatu :-)
Claudia dalej śpi a ja zastanawiam się na jaki zabieg się wybrać do salonu piękności. Dostałam od położnej po porodzie bon zniżkowy 20% więc trzeba go wykorzystać :-)

Ann nie martw się - jeśli to takie sporadyczne to nic sie nie dzieje złego...;-)
Pieczarki w occie też uwielbiam!:-)
Ale właśnie pałaszujemy racuchy z jabłkami...
Ktoś chce????

Chciałam się wybrać na mikrodermabrazję ale właśnie przeczytałam że przy ciąży i karmieniu piersią nie można :-( A ja jak byłam w zeszłym roku na wakacjach w pl to byłam w 12 tyg ciąży u kosmetyczki i zrobiłam sobie ten zabieg bo pani kosmetyczka powiedziała, że ciąża nie jest przeciwwskazaniem a tu piszą, że jednak jest :szok:

Dziękujemy za komplementy
Agasta ja też lubie tuńczyka ,ja na spotkanie zrobię sałatkę z wędzonego kurczaka...
Sencilla zapraszam po szczepieniu do siebie na kawkę (dobrze że my do siebie mamy tylko 10 km :-)) )
Anetko Twoja rada chyba poskutkowała ,bo zaczerwienienie zmalało
ja też chyba zrobie sobie kawkę bo moja Marthusia pospała 1,5 h i teraz pewnie do wieczora bedzie baraszkować
Miłego popłudnia

Ala najlepsza metoda na odparzenia:tak::-) Mam kawalera dla twojej Marthuni, śliczną synową bym miała:-D:-):tak:

Jak ja Wam zazdroszczę tego spotkanka:-(, 12 stego mam spotkanie w sprawie inburgering:tak:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry