reklama

Holandia

Witam ja też chętnie kawkę wypije właśnie wróciliśmy z małym z zakupów u nas wczorajszy dzień i noc bez cyca więc jest dobrze w nocy obudził się 2 razy tak jak zawsze dałam mu wode ale zrobił kilka łyczkow i poszedl spać dalej czyli przedtem wcale nie budził się z głodu tylko się przyzwyczajł rano było gorzej bo zawsze go brałam do nas do łozka a dziś dostał mleczko w kubku krzywił się ale w końcu trochę wypił i zjadł normalnie chleb na sniadanie zupełnie inne dziecko bawił się nawet sam trochę bo trochę ale zawsze to coś a przedtem tylko wisiał na cycku :szok::szok:
Ania prasowanie o 5 :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Pauka zdasz następnym razem :tak::tak::tak:
niunia czyli jak ja zdałam za pierwszym razem to jestem złym kierowcą:szok:;-):-D
Agasta mi też mówila lekarka żeby przykładać wodą zimną jak by się coś dzialo ale Dawidek naszczescie zawsze szczepionki bardzo dobrze znosił:-(:-(
narka

reklama
Agasta nie mogłam już zasnąć o 5.00 więc się kręciłam i kręciłam!szkoda czasu pomyślałam i poszłam prasować!:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Olgunia ja też zdałam za 1-szym razem...i jak dotad nawet nie zarysowałam :sorry2: swojej bryki...czyli nie taki zły kierowca ze mnie!

Paulinko z okazji urodzinek zdrówka ,szczęscia ,spełnienia wszystkich marzeń ,pociechy z dziecka męża i wszystkiego co najlepsze:tak::tak::tak:

Mój Arek wczoraj obciął Dawidkowi włoski boże jak on teraz wygląda śmiesznie:szok::szok:a mówiłam mu nie za krótko a on na to że musi wyrównać i tak równal że mu prawie nic na głowie nie zostawił:crazy:masakra co ja z nim mam:szok:

picture4826.jpg
https://www.babyboom.pl/forum/members/ala1980-31488/albums/marthunia-1105/picture4826.jpg

Właśnie skończyłam prasować :-)
A moja księżniczka jeszcze śpi (od 10), więc korzystaam z okazji i czytam nowy marcowy numer Claudii, który właśnie przed chwilą przyniósł mi listonosz :-)

Dziewczyny lubicie tuńczyka z puszki?

Ala Martha jest śłodziutka

Ja tez zdalam za pierwszym razem.. I jak dotad nie mialam ani stluczki! :tak:
Oby tak dalej ;-)
Agasta, ja lubie tunczyka, w ogole wszystkie ryby.
CZemu pytasz?
Ja wlasnie polozylam dziewuchy spac, mam nadzieje, ze chwile pospia, bo musze zrobic projekt.
Jutro obie maja szczepienie, ciekawa jestem, jak ja z nimi dwiema wyjacymi tam sobie dam rade :szok::no: No nic, zawsze sobie daje rade, wiec i tym razem tak bedzie! nie mam wyjscia :-D:szok::rofl2:
Agasta, wszystko bedzie dobrze na szczepieniu, zobaczysz!
Alu, Marteczka jest piekna, a w rzeczywistosci jeszcze sliczniejsza! Wiem, bo widzialam, i to nie raz ;)

Pytam, bo z tuńczyka też robię sałatkę. Przywiozę na spotkanie do spróbowania :-) Co prawda w przepisie jest cebula, ale ja zawsze robię bez. I tym razem tez tak zrobię.

Idę robić kawkę, kto pije ze mną?

ja tu chcialam pauke pocieszyc ze dobry kierowca nie musi zdac za pierwszym razem;-) oczywiscie nic nie mam do kierowcow ktorzy zdali za pierwszym razem:tak::-)

agnes-dawidek musi sie przyzwyczaic byc juz bez cycka:tak: moze miec kiedys gorszy dzien ale ty sie nie poddawaj:tak:

Agasta, ja tez pije kawe wlasnie, bo mam duzo pracy, a musze sie streszczac, poki spia. To do pozniej , dziewuszki!
A w sprawie spotkania zaszly jakies zmiany? Ilosc osob, ktos nowy? Moze Menu zawiera jakies nowosci? ;)
na razie mam na liscie:
Agasta
Karola
Toola
Ala
Ania
Niunia
Natka

oraz DZIECIAKI

o kims zapomnialam?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Ja wlasnie tez pije kawe bo juz nie panuje nad zamykajacymi sie oczami
A wogole to czuje takie uklucia jakby w brzuch, czy to mozliwe ze lobuziaki juz sie daja poczuc?
A moze to nie jest normalne i powinnam do lekarza zadzwonic niechce tez panikowac bo moze to tak ma byc...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry