Ala1980
Zaciekawiona BB
dzień dobry!!
my już na nogach a jest dopiero 6.30, no ale cóż Marthusia najwidoczniej sie juz wyspała. Ostatnio coraz krócej mi spi ,w dzień tylko 2 godzinki a w nocy kładę ją o 21, pierwsza pobutka jest miedzy 2-3 a druga koło 5.3 a potem to już godzinna drzemka i pobutka na całego.
....a jakby tego było mało to Marthunia zaczęła mi się odparzać ...nigdy nie miałam z tym problemów a teraz od kilku dni pupa czerwona że szok ...smarowałam już sudokremem i kremem nivea na odparzenai ,wietrzyłam i nic
Dziewczyny może wy znacie jakieś dobre sposoby na odparzona pupę??

Sencilla ta graciarnia nazywa się NOPPES KRINGLOOPWINKEL
my już na nogach a jest dopiero 6.30, no ale cóż Marthusia najwidoczniej sie juz wyspała. Ostatnio coraz krócej mi spi ,w dzień tylko 2 godzinki a w nocy kładę ją o 21, pierwsza pobutka jest miedzy 2-3 a druga koło 5.3 a potem to już godzinna drzemka i pobutka na całego.
....a jakby tego było mało to Marthunia zaczęła mi się odparzać ...nigdy nie miałam z tym problemów a teraz od kilku dni pupa czerwona że szok ...smarowałam już sudokremem i kremem nivea na odparzenai ,wietrzyłam i nic

Dziewczyny może wy znacie jakieś dobre sposoby na odparzona pupę??

Sencilla ta graciarnia nazywa się NOPPES KRINGLOOPWINKEL
Ostatnia edycja:

Jak już ją wymęczę zabawą i gadaniem 

Uwielbiam go
do PL całą drogę deszcz padał, mężuś po pracy jechał, więc musiałam go zmieniać. Do NL mgła przez całe Niemcy, strasznie się jechało i też musiałam męża zmieniać. Po drodze trafiłam na jakiegoś pajaca... wyprzedził mnie i później zwalniał, a jak ja go wyprzedziłam to on po długich mi dawał i mnie wyprzedzał, tak się bawił debil jeden chyba z 200km w końcu go zgubiłam chowając się za ciężarówkę