reklama

Holandia

W końcu wróciłam do domku...po drodze byliśmy u dentystki z dzieciakami jeszcze..:tak:
Padam ze zmęczenie - chyba mnie przesilenie wiosenne dopadło:szok:...a w parku jak byłam z psem tyle krokusów zobaczyłam że zakochać się w nich można!:-D
Agnes gratuluję decyzji...i konsekwencji życzę!
Aisha mała slodziutka...jesteś chyba jedną z nielicznych mam która pokazała się i nie znikła...Super!:-);-)
Mamo Mikołaja a można wiedzieć gdzie pracujesz przez weekend?:sorry2:
Karola zazdroszcze ci takich drzemek do 9...u mnie ostatnio 6.00 to standard:szok::-D
Sencilla i jak ci idzie na kursie?:nerd:
Pije kawkę - dla kogoś jeszcze?

reklama
Natko, bardzo Ci wspolczuje! Mam nadzieje, ze wkrotce Zosi przejdzie! My tez mamy dzis nie za wesoly dzien.. Ale jutro bedzie lepiej! ;-):tak:
Natka, kleik ryzowy nazywa sie tu RIJSTEBLOEM, mozna kupic w wersji tradycyjnej albo MET VANILLE. z wanilia moja Tosia wprost uwielbia. Moze go dostac z firmy Nutrix, z takim usmiechnietym bobasem na opakowaniu. Oto on:

http://www.nutriciakindervoeding.nl/OnzeProducten/Bambix/Pappen/nutrix.htm

witam dziewuszki...

my rowniez niedawno wrocilismy z dlugiego spacerku znad morza... :tak:sloneczko dzisiaj pieknie swieci... :-) wiosna sie zbliza wielkim krokiem... super...

Natka, zdroweczka dla Zosienki... dobrze, ze chociaz pije...
Sencilla, Agasta, swietne zdjecia z kwiatami... :tak:ja rowniez uwielbiam kwiaty... w tym roku wybieramy sie po raz czwarty do Keukenhof... ;-) i mam zamiar tam co roku jezdzic... poza tym zaliczylam rowniez trzy piekne wystawy kwiatow w Niemczech, a dokladnie w Papenburgu :tak:(ale one sa tam organizowane co kilka lat)...
Aisah, witam na forum... nareszcie ktos z moich stron... :-) co prawda ja nie mieszkam w Groningen, bo w Delfzijl (zaraz kolo morza, mam do niego niecale 10 min. spacerkiem) ale mam calkiem niedaleko do Groningen, jakies 40 minut... i dosyc czesto tam bywam... ;-)a Ty gdzie mniej wiecej mieszkasz?
Pauka, TY juz z pewnoscia po egzaminie... mam nadzieje, ze wszystko poszlo dobrze... :tak:
Agnes, wytrwalosci zycze...

A ja planuje isc do pracy, załatwiłam sobie znajomą która zajmie się mała na 2,5 godz. Wczoraj chciałam żeby Aisah ją poznała i co się okazało, nowe miejsce, nowi ludzie, wielki płacz :szok: W tym tyg. planuje ja przyzwyczaja do nowości będe tam chodzic 3,4razy w tyg. żeby mała się zapoznała z moją znajomą i jej domem. Myślicie że to wypali???

reklama
Witam magdalena12 miło że ktoś bywa w Groningen :-) Mieszkam na Korrewegwijk,przy parku, spokojna okolica.
POZDRAWIAM i zapraszam na kawe :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry