reklama

Holandia

ale fajne dziewczyny na zdjęciach :tak::-D

no dziewczyny Seba zaczyna pierwsze kroczki ale sam nie chce jeszcze tak chodzić :-)wygodniej mu tak na kolanach :tak:
ale sie nie martwię nich sobie chodzi na kolanach :tak:

reklama
hej dziewczyny,
właśnie położyliśmy Claudię spać, więc mam chwilkę na kompa.
Mieliśmy gości, przyszli zobaczyć Claudię, siedzieli 4 godziny. Dopiero niedawno skończyłam po nich sprzątać.
Przed chwilą dopiero zjedliśmy obiad :szok:
U nas pogoda była nijaka, ale i tak wybraliśmy się na godzinny spacerek w południe.
Idę odpoczywać, bo padnięta jestem.
Jak nie zasnę to jeszcze później tu zaglądnę :-D

Hej !

U nas pogoda cały dzień była taka piękna:-D,że przez to was troch zaniedbałam!
Cały weekend mieliśmy gości...też dopiero co wyjechali!;-)
Uciekam pod prysznic i do łóżeczka!
Dobranoc...nadrobie was jutro dziś już nie mam siły!:sorry2:

Dziewczyny dziękuję serdecznie za życzenia!!!!!!!!!:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

Jutro mój WIELKI DZIEŃ!!!:szok::tak:;-):-) Trzymajcie kciuki!

Jutro napiszę co u nas i was doczytam...:tak::tak::tak:Bo mam jakieś 20 parę stron do doczytania!:szok:\

A tymczasem DOOBRANOC....:-):-):-)
Wracam do testów!:tak:

My tez mimo brzydkiej pogody bylismy na spacerku:tak:I gosci tez zaliczylismy,ale tylko na kawce byli:-).A teraz siedzimy i pijemy drinka ,bo kolezanka coreczke urodziła.:-):tak::tak:Tez mieszka w hol,ale rodziła w pl:tak:
Nowe mamusie sliczne macie dzieciaczki:-):tak:
Pauka t:tak:rzyma:tak:m kciuka:tak::tak:y najmocniej jak umie:tak::-D:-D
dobranoc

Ja tez dopiero co przyjechalam bylam na kawie i sie przeciagnelo:-D myslalam ze sie troche rozpogodzi i chociaz na chwilke na plaze wyskoczymy ale niestety:no:
Pauka powodzenia jutro:tak::tak:
Ala, Aisah sliczne dziewczynki:-)
i ja tez uciekam do lozka
Dobranoc.........

ja tez wszystkim zycze dobrej nocy!
Pauka, trzymam kciuki! badz spokojna i pelna wiary w swoje umiejetnosci!:tak:
A co do spotkanka, to kontaktowalam sie z Toolą i ona tez przyjedzie z Krysia, ale po poludniu, bo sie zerwie z pracy ;-):tak: Wiec jest nas coraz wiecej! :-D:sorry2::tak:
do jutra kobitki!

dziewczyny zosia złapała coś w stylu rotawirusa... jutro ide z nia do lekarza i bebe wiedziec co jej jest, wymiotuje, kupki wali niesamowite:baffled: złapała od synka koleżanki:wściekła/y:
nic nie je,tylko pije,
więc proszę was bardzo o to aby na spotkanie przyjechały tylko zdrowe dzieci, będzie nas trochę więc łatwo się zarazic.:-(

Dzień dobry,
dziś ja pierwsza :-)
Przy okazji odciągania mleka zaglądam sobie na forum :-)
Claudia jak poszła wczoraj spać o 19 tak zbudziła się o dopiero o 5:24 :szok: Cycki miałam tak napełnione, że wypiła z 1 i już się najadła, więc musiałam zejść na dół żeby odciągnąć z 2, bo inaczej do następnego karmienia chyba by mi pęknął :-D

Pauka trzymam kciuki, i się nie stresuj. Będzie dobrze. Grunt to wiara w siebie!
Sencilla fotki z wystawy super. Jak będziecei sie kiedys wybierać do tego ogrodu orchideii to chętnie się z Wami wybiorę po raz 6 :-) Możemy się umówić np na Dzień Matki, wtedy wstęp jest wolny a dla dzieci są super kąciki zabawy gdzie np mogą same zrobić bukiet, kompozycje kwiatowe itp dla mamuśki :tak:
Natka zdrowia dla Zosieńki
Ala, Aisah śliczne macie bobaski

Ale się rozpisałam z samego rańca :szok:
Lecę jeszczez trochę pospać, bo później czeka mnie kupa prasowania (Aniu zapraszam do mnie :-) ) i wypad na miasto po coś na gorączke dla Claudii, w razie czego, jakby we wtorek po szczepionce coś się działo.

Do później

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry