reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry wszystkim !!!!!

Paulinko z okazji urodzinek życzę ci zdrówka ,szczęscia ,spełnienia wszystkich marzeń wszystkiego naj najlepszego!!!!!!!!!!!

Droga Paulino!
Zycze Ci pieknego, radosnego, urodzinowego dnia. Niech Twoje i WAsze plany i marzenia spelnia sie wkrotce! Pociechy z maluszkow i z meza! POzdrawiamy Cie serdecznie!

PAULINKO
Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas !!

Witam w niedzielny poranek!!!
Wlasnie zaliczylam kosciol i zaraz biore sie cos ugotuje moze pogoda sie utrzyma to gdzies wyskocze
Olga twoj Sebastian fajny chlopak:tak:, te kroczki to widze ze jeszcze bardzo niepewnie stawia ale dzielnie idzie do przodu:-D:-D
Agasta storczyki naprawde ladne:tak:, a mi wlasnie przekwitnal i nie wiem za barzdo co z nim dalej robic:confused: bo jednego co mialam musialam wyrzucic bo chyba z woda przesadzilam:-p i zgnily korzenie. Ja tez bardzo lubie kwiaty tak ze ciesze ze juz wiosna sie zbliza bo bede sie mogla przeniesc do ogrodka bo na oknach nie mam juz miejsca, a teraz zaczelam sie bawic w bonsai ale niestety na efekty trzeba bardzo dlugo czekac
I jak wszyscy dolaczam do zyczen dla Pauliny
Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości.
Dużo uśmiechu, dużo radości,
Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,
Samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń
.:-):-)

Olgunia sliczny Sebus,i zaczyna chodzic-gratuluje:tak:
Sencilla ,Agasta piekne kwiaty ,ja tez uwielbiam roslinki:-)
Dzis miala bycładna pogoda,a u nas zaczyna padac:no:A w planie byl spacerek z tatusiem:wściekła/y:Mam nadzieje ze przestanie.
Miłej niedzielki

reklama
Paulinko Szczęścia, zdrowia pomyślności, niech Twój uśmch wszędzie gości.
Niech raduje wszystkich wkoło, żeby było nam wesoło.
Hej dziewczyny a u nas wesoło... ,jak pisałam wczoraj byłyśmy na imprezce było super ..ale za to dziś mam oczy na zapałki...no ale warto było
Spotkanie udało sie w 100%
,a najlepsze bylo to ze nasza niunia dała nam pospać .Byliśmy w szoku bo w ciągu ostatnich 2 tygodni wstawała po 6
a dziś o 8 :-)) super
picture4721.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry