reklama

Holandia

witam i ja
ja juz tez wstalam ale chyba zaczne od kawy bo padne na nos taka spiaca dalej jestem. wkurza mnie to bo wieczorem nie moge spac rano o 7 sie budze i tez mi sie juz nie chce spac a ja wstane to nagle bym znowu spala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
musze jakos sie obudzic bo zaraz kolezanki na kawe przyjada
Aisha witam na forum:-):-)

reklama
Hej dziewczyny.
My wstaliśy o 7:10

Gosia ja miałam z kolei na odwrót. Wieczorem o 20 już spałam a rano budziłam się o 4 i spać już nie mogłam.
Aisah witaj na foum :-)
Natka odpisałam Ci na priva :-)

Sencilla o której mamy u Ciebie być 12 marca? Bo muszę z natką się dogadać o której ma być u mnie, przyjedziemy razem we dwoje zawsze raźniej :-)

Mój wróci o 12:30 i jedziemy do Apeldoorn kupić coś ze ten bon co dostaliśmy dla Claudii.

Ostatnia edycja:
Agasta, to zalezy od tego, o ktorej Wy forumowiczki chcecie przyjechac :tak:
Wlasnie wrocilismy z festiwalu kwiatow, bylo przepieknie, wkleje pozniej fotki. Milej soboty dla wszystkich!

Sencilla wklejaj szybko bo ja uwielbiam takie imprezki!:tak::-D
A u mnie znowu goście wieczorem...:-)więc małe przygotowania w toku!
Poza tym sobota popołudnie...nic juz mi się nie chce!;-)

Czesc mamusie,
a ja dzisiaj wstalam o 11 :-D i wlasnie skonczylam wideo konferencje z moja rodzinka, az chrypki dostalam, a teraz palaszuje bialy serek ze smietanka i rzodkiewka.
Dzisiaj odpoczywam caly dzien, zaraz ide sie polozyc bo cos mnie dzisiaj brzuchol gniecie...:baffled:
aa no i witam rowniez nowa mame Aisah, tylko nie uciekaj kobieto i napisz nam cos wiecej o sobie ;-)
milego weekendu kobietki bo pewnie cicho tu bedzie :tak:

no i tak popołudnie za nami ,skrzydełka w słoneczniku przygotowane i mozna szykwać sie na imprezke
...dziś idziemy w gości ,zaległa parapetówka i przedwczesny Dzień kobiet :-D:-D

Aisha witam na forum
Sencilla piękne zdjęcia
Dzis mnie już nie będzie ,więc miłego wieczoru i do jutra mamusie

A ja jak zawsze na mieście byłam, zakupy robiłam hehehe Mała rosnie szybciutko, więc troche nowych ubranek nakupilam. Ale miałam radoche, uwielbiam te małe ubranka hehehe Życze udanego weekendu :)

witam popołudniem:-)

ja padam ze zmęczenia.. dzisiaj cały dzień chodziliśmy, ale zakupy się udały:tak:
wieczorem babcia zostaje z Wiki a ja z mężem wybieramy sie do centrum i polatać po amsterdamie:-)

wybierzecie wreszcie jakas godzine na to spotkanie:confused:;-)

ann- aż ci zazdroszcze że tak długo mogłaś wylegiwać;-)

miłej soboty;-)

reklama
Hej,
my niedawno wróciliśmy z Apeldoorn.
Kupiłam mełej kurteczkę na wiosne, sukienke i body :-)
Mój sobie kupił 2 swetry, koszulke i jeansy.
A ja? Wróciłam do domu z pustymi rękoma. Po raz pierwszy w historii :-D
Widzę, że lubicie kwiaty.
Zapraszam w takim razie do oglądnięcia największego w Europie ogrodu orchideii :-)
http://www.orchideeenhoeve.nl/
a dla bardziej zainteresowanych daję link do forum ogrodniczego na którym kiedyś aktywnie działałam jako fanka storczyków. Stworzyłam tam galerię swoich storczyków oraz owego ogrodu.
Miłego oglądania życzę, naprawdę warto.
OGRODNICZE - DZIAŁKOWE Forum. Kwiaty zieleń i ogród :: ---> Zobacz temat - Tajemniczy ogród - galeria agasty
A jakby której z was po obejrzeniu zdjęć tak barzo się spodobało, że zechciałybyście pojechać tam osobiście, to chętnie będę waszym przeodnikiem - byłam tam już 5 razy :-)

Sencilla co do spotkania to nam z Natką w sumie obojętne, bo my będziemy jechać autem. Niech zdecydują te dziewcyny które przyjadą pociągiem, tak żeby rozkłady im pasowały :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry