reklama

Holandia

Przepis jutro na forum wrzuce
Dzisiaj swietujemy troche z moim M. bo zmienil prace i zrobilam mu z tej okazji male przyjecie z winem, swiecami i polskim golonkiem:-):-):-)
Do jutra dobranoc...................
Agasta po tej bibliotece uwierzylam troche w swoje sily, tak ze mysle ze teraz z pomoca tej szkoly do ktorej ide pojdzie to szybciej:happy:

reklama
natka- a może podróż lepiej zrobisz w czasie popołudniowej dzrzemki Zosii? jeżeli oczywiście spi w foteliku....

ja miałam ochote na kiełbaske z grilla:-D i mąż mi zrobił ale z piekarnika:tak:

aniu- ja też lubie prasować:tak: ale jak wiem że wiki mi nie będzie podchodziła... a za 10euro to by mi sie oplacilo:-D a to na godzine liczysz, czy zależne od ilości? miałaś fajnego mikołaja skoro dał ci prezent na którym możesz zarabiać:tak:;-):-)

a o ciastkach to nie mowcie:crazy: bo przyjechałam tutaj, nie hcodze na siłownie:-( i jadlam troche słodkiego i niestety kilogramy nie spadaja:crazy::-(

dobranoc wszystkim:tak:

co do przyjazdu to może nam się uda z Agasta, zobaczymy jeszcze ale mam nadzieje ze tak:tak:
śpi mała w foteliku,ale nielubie jak w nim śpi,bo nie może się ruszac a ona w ciągu drzemki 100 razy sie okręca:sorry2:

Dzień dobry laseczki!:-D

My już na nogach od szóstej:tak:...Na szczęście humory dopisują więc pogodna atmosfera w domu...

A to do kawki...torcik malinowy mojego męża...:-D;-)

Dzień dobry !!!

My na nogach od siódmej ................................ ja bym sobie jeszcze pospala ale Dawid jest innego zdania i bawi się w najlepsze ..

więc co kawka:-):-):-)

Cześć
U nas Aniu pobutka była o też o 6 ....ach... dobrze że dziś pogoda trochę ładniejsza iptaki radośnie ćwierkają za oknem ....zbliża się wiosna
wiosna1.jpg

Humory też nam dopisują bo cała rodzinka w komplecie tzn tatus weckendy ma wolne :-))
Sniadanko zaliczone ....jajeczniczka ...mniam
a teraz miała być kawka ale tatusia wysłałyśmy na siłownie więca same kawki nie będziemy pić i ponownie idziemy spać...
Miłego dnia

reklama
A my wstałyśmy o 7:00, Aisah teraz śpi w najlepsze, a ja rozbudzona siedzę przed komputerem. Dziękuje za zaproszenie i jak tylko będe miała czas to będe pisac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry