reklama

Holandia

reklama
Sencilla znalazlam ta wystawe:happy: ale to rzeczywiscie nie jest kolo ciebie (nie wiem czemu twoje okolice skojarzylam), wystawa jest w Breezand bardziej kolo mnie ale tez tylko do 2 marca wiec nie wiem czy moj M. bedzie mogl jechac ze mna:baffled::confused:

sencilla ja zawsze sprawdzam trasę na Routenet Routeplanner spod moich drzwi do Twoich drzwi jest dokładnie 88,7 km, czas jazdy przewidzany na 12 marca jak wyjazd będzie o godzinie 8:00 jest 1 godz i 6 min bez korków (wybierając droge najszybszą czyli większość trasy to autostrada), koszt bezyny 10,46 euro :-)
Jeżeli wybiorę droge najkrótszą to wtedy mam do Ciebie 85,3 km i pojadę 1 godz i 7 min :-)
Ale pytałam mojego o drogę i mi powiedział, że nie mam jechać przez Lalystad tylko ominąć ten zjazd na autostradzie i jechać dalej, bo tak jest lepiej (a on się zna, bo jest zawodowym kierowcą i dziennie robi ok 600 km po całej holandii, więc zna prawie wszystkie drogi i wie co i jak :-) )

Natka to jak, myślałaś już coś o propozycji?

AGNES patrzylas moze ile masz do sencilli??? tez napewno duzo...twoj maly jeszcze spi w dzien?? to sie ciesz Miki juz niechce ale ok 19 wieczorem idzie...niekiedy zdarzy mu sie spac w dzien ale to rzadko...
u nas tez pada od rana....ide tez na kawke...

mój mały spi w dzień i całe szczęście bo chociaż mogę coś zrobić a wieczorem o 19 30 chodzi spać tylko rano ostatnio budzi się o 7 30 trochę wczesnie kiedyś spal do 9 a teraz nie chce :crazy:
Mamo Mikołaja a co wybierasz się do pracy ?a nie lepiej malego do przedszkola daj a moja siostra nie zna chyba nikogo kto by pilnował dziecko ale jeszcze ją zapytam :tak:

Hej hej
U nas brzydko jak nie wiem co...
Byłam na zakupach i nie wiem jak ja to zrobiłam że nie mam co na obiad zrobić:baffled:
Jeszcze tylko dwa dni obżarstwa mi zostało buuuuu od poniedziałku biorę sie porządnie za siebie i zaczynam dietę:confused: Trzymajcie za mnie kciuki :rofl2:

Agnes, jak mój mały ostatnio ząbkował to nie dość ze miał gorączke, to jeszcze kaszel i katar.

Idę robic kolejną kawę, a wieczorem na aerobik. Do miłego...:-)

Hej!

Widzę że wszystkie nie przepadają za tutejszą pogodą...:baffled:
Dobra nowina jest taka że w weekend ma być ładnie i cieplej...:tak::-)
Agnes mój też sypia jeszcze w dzień czasami,chodzi spać po 19.00 a wstaje pożal się Boże po 6.00...więc się ciesz tym co masz!:-D
Ja już mam weekendzik,tylko 2 godz prasowanie przede mną...ale to z przyjemnością!:-D:tak::-D:tak:
Uwielbiam prasować...:sorry2::-)

Sencilla ja bym chetnie pojechala ale obawiam sie ze moj z racji ze kucharz bedzie musial robic bo weekend ale spytam moze akurat
Dziewczyny czy orientujecie sie czy tu w bibliotekach mozna wypozyczyc polskie ksiazki/??:confused::confused:

reklama
Ania to na prasowanie zapraszam cie do siebie:-D:-D bo ja szczerze tego nienawidze:no::no:
A ja wlasnie pieke ciasteczka juz ladnie pachna mmmm pycha zapraszam do mnie na kawe i ciastka:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry