reklama

Holandia

Gosia narobiłaś mi ochoty na ciastka i właśnie zbliżam się do zjedzenia połowy paczki kokosowych herbatników :-D Uwielbiam je! A jakie ciasteczka pieczesz?
Polsich książek nigdy w bibliotece nie widziałam :-(
A prasowania tak jak Ty też nie lubię :-)

reklama
Kurcze trzeci raz pisze wiadomość wrrrr

Szczerze nienawidze prasować..
Taka narobiłyście mi ochotę na cos słodkiego,ze chyba wieczorem upiekę sobie czekoladowa ekstaze, jak szaleć, to szaleć...

Ostatnia edycja:
Gosia jak tam ciasteczka spałaszowałaś już wszystkie? Bo ja swoje tak :-D

Widać że weekend się zaczął bo forum pustkami świeci.

My właśnie wróciliśmy z duimeland z pustymi rękoma :-( To pierwszy raz, że wróciłam z dziecięcego sklepu i nic nie kupiłam :-D

Agasta upieklam, zjadlam ale nie wszystkie reszta do pudelka:-D:-D:-D moje ciastka to takie polskie pieguski z bakaliami i czekolada bardzo latwe i szybkie do zrobienia wrzuce przepis na forum
W bibliotece bylam i pytalam o ksiazki, wiec nie maja ale ma spytac o nie, jaki jest koszt i moze zamowia. jak zamowia to mi wysle wiadomosc na maila. Ale najbardziej mnie ucieszylo ze gadalysmy po holendersku :tak::tak:ja moze nie za wiele ale mnie zrozumiala i ja zrozumialam ja, jak wyszlam z tamtad to sie czulam jak bym nie wiem czego wielkiego dokonala:-D:-D:-D
A maly ma czkawke i nawet to widze na brzuchu:-) tylko ze u gory czyli to znaczy ze jeszcze sie nie odwrocil

No widzisz Gosia nie jest tak źle z Twoim holenderskim jak mówisz.
A małym się nie przejmuj, ma jeszcze czas. Im więcej będziesz się tym przejmować, tym gorzej dla Ciebie. Spokojnie, a wszystko będzie dobrze :-)

Gosiu wstaw końecznie ten przepis na te ciasteczka bo pieguski to moje ulubione ciasteczka mniam...mniam..
Aniu jak tak lubisz prasować to zapraszam do mnie u mnie jest tego trochę a ja szczerze nie znoszę :crazy::crazy:jesteś pierwszą osobą jaką znam która lubi prasowanie:tak::tak:
Dobranoc miłej nocki:-):-):-)

Hej laseczki!

U nas w bibliotece są polskie książki...moja holenderka to sprawdziła,zamierzam się tam właśnie zapisać!:-D
Prasować lubie:tak:zawsze ja w domu prasowałam,żeby odciążyć moją mamę i tak mi zostało!:-):sorry2:
Teraz nawet to mi się opłaca bo prasuję w domu za 10€ i ludzie mi sami je przywożą...
Dopiero się rozkręcam a sprzęt dostałam profesjonalny od Św.Mikołaja bo znał moje plany!:szok::-D:-D;-)
Dobranoc kochane...

reklama
to ja jeszcze na chwilkę właśnie sprawdzilam ile ja mam kilometrów do Sencilli aż 191:szok::szok:a tyle w aucie to moje dziecko by mi nie wysiedziało w dzień
dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry