reklama

Holandia

reklama
Hej!

Ja przymusowo w domu:sorry2:...zaraz lece dalej!
Kawkę chętnie bo mi się skończyła właśnie i piję herbatkę...niewiele pomaga na taką pogodę ale cóż...:baffled:
Mam za to rogale francuskie z czekoladką!:-D

Witam dziewczyny ,u nas nocna spokojna ,ale za to pobutka była wcześniej niż zwykle bo o 6.30 ...to chyba ta pogoda na nas tak wpływa
k1.jpg

ja już po kawce ,ale mam ochote na jeszcze jedną ...ide do kuchni ...ooo...sama nie pójde bo Marthunia już wstała ....norma 30 minut i pobutka ...super idziemy więc razem .Życze udanego dzionka

Ostatnia edycja:
Hej
my już po spacerku a teraz mały śpi tzn. ma spać na razie w łóżeczku tam szaleje
a ja pjie kawkę .......bo u nas się rozpadało..bu..bu

czesc dziewczyny
u nas tez pogoda kiepska pada i wogole ponuro, bylam na szybkich zakupach i tak mi uszy zmarzly:szok::szok::szok: brrrr
Sencilla mam pytanko czy ta wystawa kwiatow to jedyna wystawa w twojej okolicy???? bo wydaje mi sie ze gdzies tam jest tez wystawa ale do 6 marca i nie umiem sobie przypomniec tej miejscowosci a tez chcialam jechac. A jezeli to jest do 1 marca to nie bede mogla:no::no::no:
robie tez kawe i pozniej moze ciastka zrobie szybkie i bardzo dobre:tak:

AGNES patrzylas moze ile masz do sencilli??? tez napewno duzo...twoj maly jeszcze spi w dzien?? to sie ciesz Miki juz niechce ale ok 19 wieczorem idzie...niekiedy zdarzy mu sie spac w dzien ale to rzadko...
u nas tez pada od rana....ide tez na kawke...

reklama
Hejd ziewczyny, u nas noc była nieconiespokojna, Claudia budziła się 2 razy ale spała bardzo niespokojnie. Teraz tez cały czsa marudzi, nie wiem co jej jest pogoda nanią działa czy co. Do tego od godz 9 rano mam na głowie teściową bo jej auto jest w naprawie i będzie gotowe dopiero ok 15 i ona u mnie siedzi i czeka aż auto będzie zrobione :baffled:

Natka ja mam do sencilli 88 km.

Do później

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry