Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja przymusowo w domu...zaraz lece dalej!
Kawkę chętnie bo mi się skończyła właśnie i piję herbatkę...niewiele pomaga na taką pogodę ale cóż...
Mam za to rogale francuskie z czekoladką!
Witam dziewczyny ,u nas nocna spokojna ,ale za to pobutka była wcześniej niż zwykle bo o 6.30 ...to chyba ta pogoda na nas tak wpływa
ja już po kawce ,ale mam ochote na jeszcze jedną ...ide do kuchni ...ooo...sama nie pójde bo Marthunia już wstała ....norma 30 minut i pobutka ...super idziemy więc razem .Życze udanego dzionka
czesc dziewczyny
u nas tez pogoda kiepska pada i wogole ponuro, bylam na szybkich zakupach i tak mi uszy zmarzly brrrr Sencilla mam pytanko czy ta wystawa kwiatow to jedyna wystawa w twojej okolicy???? bo wydaje mi sie ze gdzies tam jest tez wystawa ale do 6 marca i nie umiem sobie przypomniec tej miejscowosci a tez chcialam jechac. A jezeli to jest do 1 marca to nie bede mogla
robie tez kawe i pozniej moze ciastka zrobie szybkie i bardzo dobre
AGNES patrzylas moze ile masz do sencilli??? tez napewno duzo...twoj maly jeszcze spi w dzien?? to sie ciesz Miki juz niechce ale ok 19 wieczorem idzie...niekiedy zdarzy mu sie spac w dzien ale to rzadko...
u nas tez pada od rana....ide tez na kawke...
Hejd ziewczyny, u nas noc była nieconiespokojna, Claudia budziła się 2 razy ale spała bardzo niespokojnie. Teraz tez cały czsa marudzi, nie wiem co jej jest pogoda nanią działa czy co. Do tego od godz 9 rano mam na głowie teściową bo jej auto jest w naprawie i będzie gotowe dopiero ok 15 i ona u mnie siedzi i czeka aż auto będzie zrobione