• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
co do tego programu VoipDiscount, to tam jest tak, ze wykupuje sie taki jakby abonament za 11,50 euro, ale pierwsze 3 miesiace masz rozmowy na stacjonarne na calym swiecie za darmo, a pozniej sie dzwoni w ramach tych 11,50 euro. Wychodzi to 1 cent czy 2 centy za minute. Moj R. obeznal wszystkie te programy i najprawdopodobniej jest to najtanszy program. My juz od bardzo dlugiego czasu z tym dzwonimy i jest to naprawde super.
oto link:
VoipDiscount | Free Calls and SMS

Hej,
właśnie wykąpaliśmy Claudie, nakarmiłam ją i już smacznie sobie śpi :-)

Ja już bardzo długo używam tego viopcheap i jestem też bardzo zadowolona.
11,50 na 3 miesiące niby się opłaca zależy jak często dzwonisz do pl. Ja dzwonię codziennie :-) i tak jak mówiłam doładowanie kosztuje 1,30 i po doładowaniu jest 9 dni za darmo do pl i nie tylko, a po tym czasie płaci się 1 cent/min z tych 1,04 euro co zostało z doładowania. Także na miesiąc wydaję około 3 euro na codzienne telefonowanie na domowy nr do pl :tak:

Mamy z Caludia mały problem, otóż nie chce pić z butelki. Od 5 tyg. dawaliśmy jej raz dziennie butelkę żeby późńiej problemów w żłobku nie było. Na kilka dni przestaliśmy i teraz mała całkiem neguje butlę. Próbwałam dzisiaj dać jej 2 razy, ale płakała niesamowicie, prężyła się jak struna, wypychała smoczek i tak się denerwowała że aż się zachodziła płaczem. Żal mi się jej zrobiło i dałam jej cyca, przyssała się niesamowicie że aż mnie cycek bolał, ale przecież w żłobku nikt się nie będzie z nią bawił tą butelką. Jak nie będzie chciała pić to ją położą do łóżeczka i będzie biedna głodna :-(
Próbwałam już nawet jak była bardzo głodna, myślałam, że wtedy chapnie bez patrzenia na to czy to cycek czy butla, ale nic z tego :-(

Co robić???

Olgunia
karta platnicza typu maestro nie mozna placic przez internet. Musisz miec karte kredytowa, np. visa, mastercard.
Agasto, z Voip Discount przez 3 miesiace od doladowania masz rozmowy za darmo, dopiero po tych 3 miesiacach wyplacasz to 11.50.
Co do butli, to tez sie martwilam, bo dalam Tosie do opiekunki jak miala niecale 5 miesiecy, a karmilam ja tylko cycem. Probowalam jej dac butelke, ale nie chciala. A od opiekunki od razu ciamkala z butli. NIe martw sie na zapas, mysle ze Claudia nie bedzie pierwszym dzieckiem, jakie babki z przedszkolu beda mialy ;)
Dadza sobie rade, dzieci inaczej sie zachowuja przy rodzicach (czytaj: bardziej wymyslaja i marudza), a inaczej przy opiekunkach. Zobaczysz, Claudia bedzie ciagnela z butli, az sie bedzie kurzylo ;)

Ostatnia edycja:
agasta sprawdzałam i do ciebie mam 80km:baffled:
a ty ile masz do sencilli??????
co do butelki to mysle ze sencilla ma racje... nauczy się:tak: ona ciebie kojarzy z piersią,a opiekunki w żłobku raczej nie skojarzy z tym:no:

Kobitki mi wyszło za bilet 26e w 2 strony:tak:A czy za wozek tez musze płacic?
Ann ja ci spr bilet iwyszło jak dobrze pamietam ok 35 e w 2 str:szok:a moze zle to robie??
Agasta dziewczyny maja racje:tak::tak:

hej Olgunia ,ja tez zainstalowałam sobie ten program i wcale nie trzeba miec kart platnicych .Wybierasz opcje "Kliknij tutaj aby przejsc do konta uzytkownika "otwiera sie strona z mozliwoscią zaplaty. Wybierasz opcję Regular Bank Transfer iwybierasz kwote którą chcesz wpłacić np 10 euro-klikasz "Buy this" i wyskakuje Ci podsumowanie i kwota do zapłaty 12,5(tak jak pisała Sencilla) dajesz next i pojawia sie numer konta ,nazwa banku i kwota na ktory trzeba wplacic kase :-).Ja własnie to zrobiłam .Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry