Hej,
właśnie wykąpaliśmy Claudie, nakarmiłam ją i już smacznie sobie śpi :-)
Ja już bardzo długo używam tego viopcheap i jestem też bardzo zadowolona.
11,50 na 3 miesiące niby się opłaca zależy jak często dzwonisz do pl. Ja dzwonię codziennie :-) i tak jak mówiłam doładowanie kosztuje 1,30 i po doładowaniu jest 9 dni za darmo do pl i nie tylko, a po tym czasie płaci się 1 cent/min z tych 1,04 euro co zostało z doładowania. Także na miesiąc wydaję około 3 euro na codzienne telefonowanie na domowy nr do pl
Mamy z Caludia mały problem, otóż nie chce pić z butelki. Od 5 tyg. dawaliśmy jej raz dziennie butelkę żeby późńiej problemów w żłobku nie było. Na kilka dni przestaliśmy i teraz mała całkiem neguje butlę. Próbwałam dzisiaj dać jej 2 razy, ale płakała niesamowicie, prężyła się jak struna, wypychała smoczek i tak się denerwowała że aż się zachodziła płaczem. Żal mi się jej zrobiło i dałam jej cyca, przyssała się niesamowicie że aż mnie cycek bolał, ale przecież w żłobku nikt się nie będzie z nią bawił tą butelką. Jak nie będzie chciała pić to ją położą do łóżeczka i będzie biedna głodna :-(
Próbwałam już nawet jak była bardzo głodna, myślałam, że wtedy chapnie bez patrzenia na to czy to cycek czy butla, ale nic z tego :-(
Co robić???