reklama

Holandia

bry
czytam was regularnie,ale nie mam co pisac i poza tym jestesm zła bo nieweim czy przyjade na spotkanie do sencilli bo to prawie 3 godziny jazdy autem ode mnie w jedną stronę:crazy::baffled: i nieweim czy dam radę z Zosią a poza tym trochę sie boje, gdyby to była godzina albo półtora jazdy to inaczej,ale 3 godziny to mała szału dostanie w foteliku:wściekła/y::no:

reklama
hej,
my już po spacerku :-) Mała dalej śpi a ja wcinam kanapki, bo przed chwilą skończyłam odkurzać chatę i zgłodniałam :-D

Dziewczyny mam pytanko jak dzwonicie z Holandii do Polski?
Chodzi mi o to jakich programów używacie :-)

Sencilla super że będzie nas tak dużo. Będziesz miała "pełną chatę" :-D
Natka to gdzie Ty mieszkasz że masz do Sencilli tak daleko?

Dzwonię szybko do mamy zanim mała się obudzi :-)

NATKA gdzie ty mieszkasz? ja mam do sencilli tez dokladnie 196 km wiec nie wybieram sie tez jestem zla ale coz na naszym koncu holandi jest tylko chyba "agnes "szkoda ze niemam nawet jak jechac moze nastepnym razem zrobimy gdzies blizej , wychodzi na to ze wszystkie mieszkacie na polnocy holandi :-(:zawstydzona/y:

A ja używam viopcheap. Kupuję kredyt za 1,30 z czego 1,04 dostajesz na konto do wydzwonienia a pierwsze 9 dni po doładowaniu dzwonisz za darmo. PO wykorzystaniu darmowych dni płacisz 1 cent za minutę.
A jak jest w tym Twoim programie Sencilla?

Mamo mikołaja z komórki do pl :szok: przecież to kosztuje fortunę
Zainstaluj sobie jeden z programów o którym piszemy i będziesz dzwonić prawie za darmo i to na domowy numer.
Skype jest drogi, bodajże 17 centów za minute :szok:

Hej!
u nas nocka była koszmarna mały ciągle się budził a potem to już właściwie cały czas wisiał na cycku zasnął dopiero nad ranem i spał do 11 a teraz znow poszedł spać ale już jest zdecydowanie lepiej gorączki nie ma trochę jest jeszcze taki słaby :tak:
to co mi stracha wczoraj napędził to :szok:już przeklinałam tą Holandie :crazy:a skąd ta gorączka to nie mam pojęcia może ząbek jeszcze ta jedna czwórka mu nie wyszła ale taka wysoka gorączka od ząbka dziwne:baffled:
a Sencilla gdzie ty własciwie mieszkasz bo ja to nawet nie wiem ile bym miala do ciebie :no:
Mamo Mikołaja ty pracujesz w niedziele tak?bo ja w niedziele jak małemu się nie pogorszy bedę w Venray to może byśmy się gdzieś spotkały ?

no to kobietki do potem teraz zabieram się za obiad póki Dawiduś śpi
a dziś robie zupe i placki ziemniaczane to sobie troche postoje przy kuchence....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry