reklama

Holandia

czesc dziewczynki!!!
u mnie dzisiaj nudy, pogoda do kitu a moj M. na jakies szkolenie pojechal, popralam poprasowalam i za chwile trzeba bedzie jakis obiad skrecic. Pozniej jade do kolezanki na kawe
nie wiedzialam ze sa takie programy i tak tanio mozna dzwonic. ja tez dzwonie z komorki ale to tez nie wychodzi tak drogo 0,09 centow na tele. domowy do tego jest 100% doladowania gratis
Aneta milego pobytu w PL szkoda ze tak krotko
Agasta a dla twojego malucha zdrowka
Ala witaj na forum:-)

reklama
Jak mój Arek wróci to sobie zobacze na nawigacji:tak::tak::tak:gdzie mieszka Sencilla
a wogóle to od dzisiaj zaczynam cwiczenia na brzuszek co by do lipca był taki jak przed ciążą właśnie znalaazłam w internecie cwiczenia 6Wiedera dziewczyny pisały ze jak się ćwiczy według schematu przez 5 tygodni to są super efekty takze zaczynam obym tylko wytrwała do końca :tak::tak:proszę trzymać kciuki:tak::tak:

hej, hej
Sencilla, ja chyba bede musiala zrezygnowac ze spotkania, wprawdzie mamy do ciebie ok 150km ale pociagiem to prawie 3h w jedna strone :szok: a do tego cena bilety mnie troche zgniotla - 85 e w dwie strony :szok::szok: troche to duzo dla mnie w tej chwili :baffled:

Gosia mojej małej na szczęście nic nie dolega, chodziło Ci chyba o Dawidka od Agnes :-)

Natka do mnie masz 90 km :-) Możemy kiedyś się umówić np w Zwolle jak uznasz że do mnie będziesz jest za daleko :-)

Dostaliśmy od mojego faceta z pracy w prezencie dla Claudii bon do Duimeland na 70 euro :-):szok::-)

Ja dzwonię ze skeypa ,bardzo prosto jest doładować konto ,można przelew zrobić również z holenderskiego konta i dzwonic za 0,09 zł za minutę

my dzwonimy przez skeypa- nawet tate nauczyłam co on nigdy nie umiał laptopa właczyc:-)
a tat mamy 0,9 za minute z komorki.

natka- myślałam że sie poznamy u sencilli... może jak będę w PL to przyjade na Twoj ślub bo mam ok 160km:tak:;-)

agnes- najlatwiej jest sprawdzac na mapie google-wpisujesz adresy i masz podana odleglosc a nawet czas w jakim dojedziesz:tak:

AGNES jde do pracy w niedziele ale niekiedy wracam ok 12 a niekiedy ok 18 wiec trudno mi powiedziec czy bede ale jutro sie dowiem jak sie zapowiada praca wiec ci napisze i jestem za zeby sie spotkac, a co do goraczki to Miki mial ok 40-41 st bylam w szoku ze to mozna prztrwac i tez mu nic nie bylo dopiero po jakims czasie zobaczylam ze przebija mu zabek juz z tylu 5albo 4 dlatego byla taka temp.
ja do sencilli mam jak juz pisalam 196 km-sporo!!

reklama
Sencilla ja będe napewno :-)
Natka to przyjedź do mnie, a ode mnie pojedziemy do Sencilli :D

dfziewczyny jak chcecie sprawdzić trasy to najlepiej na ww.routenet.nl nawet koszt podóży wam pokaże :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry