reklama

Holandia

reklama
Witajcie ,ja tez starałam się o becikowe i mi przyznano...Każda kobitka Polka ,która urodzi dziecko ,nieważne w jakim kraju ...tak jak ja w Holandii, to becikowe w Polsce jej sie należy ,ale od urodzenia dziecka nie może minąć rok.
Pieniążki dostałam na konto w ciągu miesiąca ,szczerze mówiąc myslałam że bedzie więcej załatwiania ...a tu prosze wypełniłam wniosek i po sprawie :-))

Ostatnia edycja:
Hejka:-)
Agasta Michas tez strasznie w nocy gada:tak:Jakie to piekne - widzimy jak malutki człowieczek sie rozwija:tak:Zaraz wchodze na zamkniety!
Ja sie wczoraj pytałam mamy i mi powiedziala ze kazdej kobiecie sie nalezy becikowe!Ale jeszczeprzedzwonie sobie do gminy:tak:

niemoge wejsc na ten wasz zamkniety pisze cos takiego:

mama mikolaja, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
  1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
niestety ja nieznam tego jezyka zeby sie doczytac

niemoge wejsc na ten wasz zamkniety pisze cos takiego:

mama mikolaja, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
  1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
niestety ja nieznam tego jezyka zeby sie doczytac

Mamo Mikolaja,
nie masz uprawnien, aby uzyskac dostep do tej strony. Moze byc to spowodowane kilkoma czynnikami:
1. Twoje konto uzytkownika nie posiada wystarczajacych uprawnien dostepu do tej strony. BYc moze uzywasz konta innego uzytkownika, narzedzi uprawnien administratora albo uprawnien innego systemu?
2.Jesli probujesz nadac wiadomosc, administrator mogl deaktywowac Twoje konto lub moze ono czekac jeszcze na aktywacje.

reklama
Alu, no wlasnie kawki razem nie pilysmy, bo nie chcialas, ale za to herbatke-owszem :tak:
Dziewczyny, czy wiecie, ze od dzis za 2 tygodnie bedzie nasze spotkanko? Na razie naliczylam 8 mam i ... 9 dzieci + 2 w brzuszku!! Oj, bedzie sie dzialo... ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry