reklama

Holandia

Nie Michałek nie wymiotował i kupki tez miał normalne tylko ze 3 koloru zielonego,nie pod rzad.A temperature mial tylko jeden wieczor.Poogladam go jeszcze raz dzis,bo do tej pory nie ma wiecej plamek.Jak bedzie miał jeszcze jutro to chyba sie wybiore do lekarza.

reklama
A ja melduję, że jestem już w domku. Dojechaliśmy do mnie ok 19:50 był dość duży ruch na drodze. Natka się u mnie przepakowała do swojego autka i nawigacja jej mówiła, że będzie w domku ok 20:30
Claudia zasnęłą już w windzie jak wychodziliśmy od Sencilli i dalej śpi :-)
Zosieńka całą droge nie spała, ostatnie km bardzo już marudziła, mam nadzieję że teraz ładnie Natce śpi.

Spotkanko było superanckie, mam nadzieję że będziemy się psotykać regularnie :-)
Sencilla poproszę o foteczki i filmik który nakręciłas na maila :tak:

my też już w domku:tak:wiki zasneła w samochodzie, w domu przebrałam dałam mleko i śpi dalej:tak:

sencilla-pewnie nie zdążysz posprzątać przed mężem...;-)

ja jestem jak najbardziej za kolejnym spotkaniem:tak: może być nawet u mnie:tak: i może w większym gronie:-)
fajnie było poznać osoby z którymi się pisze;-)

dobry wieczor ponownie,
ja wlasnie polozylam moje dziewuszki do lozeczek, mam nadzieje, ze spokojnie sobie zasna po takim dniu pelnym wrazen ;-)
Niunia, juz posprzatalam :tak: moj R. chyba mysli, ze zastanie w domu jakis sajgon, a tu nawet poodkurzac zdazylam :-D bo rozdeptane ciasteczka maści wszelakiej walaly sie wszedzie :szok:
Foteczek niestety jakos malo popstrykalam, chyba tylko trzy :no: ale za to mam filmik :tak: Agasta i wszystkie dziewczyny, jesli chcecie filmik, to moge WAm wyslac przez skype, bo przez maila nie pojdzie. Wyslijcie mi prosze na priva Wasze nicki skypowe.
Alu, a wyslalabys mi zdjecia, ktore robilas? chyba masz ich wiecej. Moze byc na maila oczywiscie.

Jeszcze raz dziekuje wszystkim za przybycie! Bylo mnie i moim dzieciaczkom bardzo milo WAs wszystkie poznac. Jestescie super babki i ciesze sie, ze wyszlo nam to spotkanko. my bawilysmy sie ekstra, mam nadzieje, ze rowniez i Wam sie podobalo! :tak::-)

kobitki dojechałysmy chwilke przed 21:baffled:
ale mała zasnęła odrazu jak ruszyłyśmy naszym autkiem i spala az do domu, potem ja przebrałam i , o dziwo, wypiła butle mleka i nadal śpi... a myslałam ze juz nie bedzie chciała jeśc bo u Sencilli była baaaaaaaaaaaardzo głodna;-):-D i wszystko jadła:-)
ja robiłam zdjecia aparatem:tak: mam ich trochę,ale mnie nie widac bo robiłam za paparazzi:sorry2:
ja tez poprosze filmik moj skype natalia.lapawa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry