reklama

Holandia

... Marthusia zasnęła ...a ja mogę spokojnie posprzatać dom I szykować się na spotkanie
a to są zdjęcia z wczorajszego wypadu na basen .Marthusia była na basenie pierwszy raz a czuła się tam rewelacyjnie
zresztą same zobaczcie

S5030501.jpgS5030504.jpg
S5030519.jpg

reklama
Czesc dziewczyny!!!!
Widze ze tu pusto dzisiaj bedzie :-( dziewczyny sie bawia na spotkaniu :happy:
A ja siedze dzisiaj sama w domu, moj M. juz dzisiaj w pracy:crazy:, Mamo Mikolaja tez sie chyba wezme za sprzatanie czas szybciej zleci;-):-)
Do pozniej.......

Gosia nie jesteś sama jeszcze ja zostałam:-), zaraz zmykam na spotkanie w sprawie kursu Inburgering:tak:
Dziewczyny postawcie nam może kawę, aby nam smutno tutaj nie było:rofl2:

hej niewiem co sie dzieje dzis z NK nie moge otworzyc stron wszystkie inne sie otwieraja dobrze juz mnie to wkurza Gosia napisalas mi wiadomosc a nie moge jej otworzyc czy u was ok jest moze to od niech sie cos dzieje???

Mamo Mikolaja mi sie wszystko otwiera, moze z netem masz cos czasami pracuje wolniej, mi jak ciezko chodzi komp. to wylaczam i wlaczam i to czasami pomaga:tak:
Aneta powodzenia na spotkaniu ja mialam wczoraj:baffled:
Na kawe od dziewczyn sie chyba nie doczekamy wiec ide sama sobie zrobic;-):-)

Witam
kobitki mam pytanko dzis rano zobaczyłam u Michałka wysypke na brzuszku,plecach i głowce,szyji.Czy to moze byc od podawanego mu jedzonka?je juz ze 3 tyg.Mam isc z nom do lekarza? Mi juz lepiej ,ale nie do konca wyzdrowiałam.
Dziewuszki pewnie swietnie sie bawia:tak:Czekamy na fotosiki.
Ania pyszna kawusia

karola moze ta wysypka jest objawem "trzydniówki"... pisałas wczesniej ze Michałek miał temperature i ogolnie marudził... czy miał do tego rzadkie kupki lub wymiotował? bo jesli tak to mogłaby to byc trzydniówka...

reklama
Witam, jak zawsze deszczowo :baffled:
Jednak te wymioty i marudzenie było na zabki. Dzisiaj przez przypadek wyczułam zabka :biggrin2: Widac tylko spuchniete dziaselka, ale czuc lewa jedynke na dole :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
A Aisah ciagle marudzi i wszystko wkłada do buzi, pewnie ja swedzi, albo boli, nie wiem nie pytam bo nie ma sesu hehehe :-D
Mysle zeby kupic jej jakis zel na dziasełka :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry