reklama

Holandia

reklama
Agasta ja rowniez z okazji urodzin zycze
Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni w każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!

Ann to super ze w trojke sie dobrze czujecie
Karola a tobie zycze zdrowia kuruj sie dziewczyno bo wiosna idzie i szkoda czasu siedziec w lozku:tak::tak:
No i ja oczywiscie tez czekam na relacje z waszego spotkanie!!!!!
Agasta tego nie wiedzilam musimy tez o tym pomyslec narazie bylismy tylko w urzedzie zglosic malego

Sencilla Natka wyjeżdża z domu ok 9, liczę że około 10:30 będzie u nie wypijemy kawke i jak dobrze pódzie to wyjedziemy ode mnie ok 11 więc u Ciebie będziemy ok 12 z groszami myślę :-)

agnes kupiłam sukienkę jednoczęsciowa,czyli gorset i dół razem, suknia na dole ma takie marszczenia i chyba to sie mówi że jest drapowana:confused: i jest jeszcze jedno takie fajne i ładne marszczenie, które podtrzymuje taki kwiat ładniutki z boku to jest, na gorsecie koronka z tyłu wiązany.. kolor hmmmmmmmmmmmmm..... pośwituje rózem,czy łososiowym kolorkiem, śliczna jest:-) do tego koronka na szyje-taka ładna ozdoba, super, naprawde i bolerko ładne białe z takim kołnierzykiem trochę pod górę i z cekinkami i welon biały z cekinkami ładnymi jak na bolerku.... naprawde ładna.. mam nadzieje ze sie nie pogubiłyście?:confused: w tym opisie???
mykam robic gyrosa:tak:

Agasta szczęścia, bo to ważne w życiu, uśmiechu, zdrowia też. Wszystkiego najlepszego, wszystko czego chcesz !!
Ann piekny brzuszek:tak:
Kobitki ledwo zyje:no:Michałek robi zielone kupki,ale normalne.Myslałam ze od banana ,bo dalam mu 2 razy .Ale dzis nie dawalam a znow byla zielona .Moze wiecie dlaczego??

Dobry wieczór laseczki....

U mnie wieczorek mija pod znakiem sterty prania do prasowania:szok::szok::szok:Oczywiście poszpitalnego!

Dobra wracam....Do jutra!:tak:;-):-)

A tak dzisiaj spędzałyśmy popołudnie z dziewczynkami....
picture5153.jpg

Witam,
u nas tez dzisiaj pogoda byla piekna... takze dlugi spacerek zaliczony... :tak::-) podobno w sobote ma byc jeszcze piekniej... ciekawe...
Agasta, ja rowniez dolaczam sie do zyczen... wszystkiego najlepszego... :tak::-)
Ann, wspaniale, ze u Ciebie i Twych kruszynek wszystko w porzadku... ;-):-) sliczny brzusio...
Natka, gratuluje zakupu sukni... :tak: z Twojego opisu "widac", ze jest bardzo ladna...
dziewczynki, udanego spotkanka Wam jutro zycze... "bawcie" sie dobrze... :tak:;-):-)

Agasta przepraszam, że wcześniej nie napisałam, ale przyjmij proszę oto te życzenia szczere....

Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością. Czerp energię ze słońca , kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły , entuzjazmu i namiętności.

………… () --- () --- () --- ()
…………… || -— || — || — ||
………… .{*~*~*~*~*~*~*}
………@@@@@@@@@@@@@
…… { ~*~*~*~****~*~*~*~ }
… . @@@@@@@@@@@@@@@
… .{*~*~*~* W DNIU *~*~*~*}
…{ *~*~ URODZIN 100 LAT *~* }
…{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ }
…@@@@@@@@@@@@@@@@@
……………… … )---------(
………… ____ ,-----------, ___