reklama

Holandia

czesc laski:-)
wróciłyśmy dzisiaj w nocy:tak: mała juz śpi,a ja moge chwilke popisac.. zapomniałam na smierc ze trzeba na jutro gyrosa zrobic,ale zrobie to dopiero wieczorem:sorry2: bo nie chce mi sie narazie.
kupiłam suknię ślubną, całkiem inna niż chciałam ale też śliczną... no i zalatwiliśmy kamerzystkę - na szczęście..
bo z zespołem gorzej:baffled:
agasta wysyłam ci priva

reklama
Witam Was:-)
Agasto wszystkiego najlepszego w dniu Twoich urodzin:tak:
Agast no właśnie mnie też ciekawi jak szykujesz spokojną przyszłość dla Claudii:confused:
Ann zdjęcia brzusia super i fajnie, że u Twoich dzieciaczków wszystko ok:-)
Pogoda cudna, obiadek już prawie gotowy - dziś kapuśniaczek:tak:

Witam laski!!!!

Agasta wszystkiego najlepszego z okaazji urodzinek:tak::tak::tak::tak:
Natka jaką kupiłaś sukienkę i ile dałaś!!!!
To już jutro wasze spotkanko ale waam zazdroszczę że możecie się spotkać w realu super tylko szkoda że ja mam tak daleko :crazy::crazy::crazy::crazy:tylko jakieś zdjęcia wklejcie :tak::tak:

Narka kobietki zajrzę jutro mam nadzieje że bedą reacje ze spotkanka:tak::tak::tak::tak:

WITAM
my też jemy obiadek i spadamy po Oliwkę.....:-):-):-)

Ann Brzusio jest świetny!!!!!!Baloniku mój malutki rośnij duży okrąglutki....;-);-):tak::-):-):-)

Do później!

Ja nie korzystam, dotarlam po pracy do domu niedawno i nie bardzo mi sie chce cokolwiek.
Znowu jestem glodna, a kawke to sobie tez chyba zrobie.
aaa zapomnialam powiedziec, pytalam doktorka o te bole glowy i powiedzial ze 4 paracetamole dziennie moge spokojnie wziasc, wiec jest ok. Oczywiscie dziennie ich brac nie bede ale jak bedzie znowu bolec to wiem ze spokojnie moge wziasc i nie meczyc sie.
Ania, jak ci bedzie ten maxi cossi bardzo przeszkadzal to daj znac, a jak nie to ja go niedlugo odbiore ;-)

Czesc dziewczyny!!!
Dzisiaj u nas piekna pogoda, zaliczylismy dlugi spacer :-)musze nacieszyc sie moim M. bo dzisiaj ostatni dzien w domu siedzi od jutra 9 dni w pracy:crazy::crazy:
Bylam rowniez na tescie sprawdzajacym z hol. myslalam ze to bedzie luzik test typu "hoe heet je" z latwymi pytaniami a tu dostalam teksty na rozumienie tresci, musialam napisac krotki list historyjke:szok::szok::szok:, a na koniec jakis test na inteligencje:baffled:. Poziom tego testu hol. byl dla mnie troche wysoki i tak mysle ze wolalabym zaczac od pocz. ten moj kurs. Nie wiem co tam nabazgralam ale mam nadzieje ze kiepsko. Do tego wszystkiego najlepsze bylo to ze ja ktora staram sie o kurs holenderski gadam na rozmowie wstepnej z facetem po holendersku:-D:-D:-D:-p
W maju bedziemy rozmawiac na jaki poziom i kiedy bede mogla zaczac bo teraz ze wzgledu na malego musze czekac:tak::tak:

reklama
hej dziewczyny,
dziękuję za życzenie.
No więc byliśmy u notariusza zapewnić Claudi spokojna przyszłość. Ponieważ nie jestesmy małżeństwem musieliśmy uregulowac prawnie kilka spraw. Wizyta trwała 45 min i wyszliśmy z niej ubożsi o 654 euro :szok::szok::szok:
Jeżeli nam coś by się stało, to Claudia nie pójdzie do domu dziecka, tylko do rodziny.
WAŻNA UWAGA DLA PAR NIEMAŁŻEŃSKICH!
W Holandii w przypadku śmierci rodziców, którzy nie mięli zawartego związku małżeńskiego dziecko idzie do domu dziecka, mimo że np żyją rodziny obu rodziców. Jeżeli nie spisze się swojej woli na papierze to zabierają do domu dziecka.
Przy okazji podpisaliśmy kontrakt, że mieszkamy razem i spisaliśmy testamenty :-) Szczegółki jutro na spotkaniu.

Karola zdrówka życzę. Szkoda, że nie przyjedziesz, bo Claudia miała nadzieje poznać swojego przyszłego chłopaka :-D

Lecę posiedzieć trochę z moim kochanie, bo specjalnie dla mnie wziął sobie dziś wolne :-)

Do później

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry