• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Agasta nie wiem czy to na moim etapie ciazy wskazane chodzic na basen, ale naprawde polecam super sprawa:-), wogole nie czulam wysilku, brzuch nie ciazyl i naprawde to bylo relaksujace:tak::tak:
Aniu jutrzejszy test to tylko sprawdzenie na ile juz umie hol. zeby mnie przydzielic do jakiejs grupy na kursie i wlasnie sie zastanawiam czy sie starac czy nie:baffled:, bo jak jakims cudem napisze tam za duzo i okaze sie ze dobrze to nie chce sobie zawyzac poziomu zeby po urodzeniu nadazyc z nauka, ale zobaczymy jutro co to wogole jest za test i co mi powiedza:confused::confused::dry:
Ann sliczny brzuszek :-):tak::-):tak:

AGASTO!

Żyj tak aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każda chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością.
Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz....:tak:;-):-):-D

Hej, ja już po denstyście, ciążą zepsuła mi kilka ząbków :wściekła/y:

Aniu dziękuję za życzonka
Niunia oczywiście, że chcemy nową koleżankę :tak::tak::tak: Tak tylko pytałam czemu jej z nami nie ma. A przy 3 dzieciaczków to wierzę że ma co robić :tak:
Gosia to dobrze że się nie przemęczasz. Dbaj o siebie :tak:
Mamo mikołaja dziś rano kupiłam sobie jeszcze jedną paczuszkę dali, ale z sadzieniem jeszcze poczekam :-)

Zmykam do notariusza, załatwić Claudii spokojną przyszłość :tak:

Juz jestem,
wszystko w porzadku, dzidziolki spaly, serduszka bily, a poniewaz to byla tylka taka szybka kontrola nic wiecej sie nie dowiedzialam oprocz tego ze jest ok, jedyne co to mialam troche podwyzszone cisnienie i tetno i dostalam skierowanie na badanie krwi, ale bylo oczywiscie tyle ludzi ze pojde popoludniu,

nastepna wizyta za 4 tyg, gdzie przez godzinke naogladam sie dzidziolkow ze hoho :-D a jak jest wszystko w porzadku to sie ciesze, i lece do pracy
pa mamuski

Ann, super, ze wszystko dobrze! Bardzo sie ciesze! Piekne chwile musisz teraz przezywac... A przed Toba jeszcze piekniejsze! :-)
U nas piekna pogoda, mam nadzieje, ze jutro tez taka bedzie! Na Wasz przyjazd, babeczki :tak::sorry2:

reklama
Witam
Kobitki niestety ale ja nie przyjade.:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Cos mnie dopadło i chyba to jest grypa zoładkowa.Wszystko mnie boli i wymiotuje ,az strach.Do tego Michałek 2 dzien marudzi i płacze non stop ,zastanawialismy sie czy mu zabki nie pujda bo wczoraj wieczorem miał temp 38.a dzis tylko marudzi.:no:Moj A wzioł sobie dzis wole.Ja tylko włozku leze,i przy kiblu,a tu tak pieknie na polku :wściekła/y:Nie chce ryzykwac ,ze ktoras zaraze,nie mowiac o dzieciach.Ale jestem zła:angry::no::wściekła/y:Ide lezec

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry