reklama

Holandia

reklama
Agasta nie wiem czy to na moim etapie ciazy wskazane chodzic na basen, ale naprawde polecam super sprawa:-), wogole nie czulam wysilku, brzuch nie ciazyl i naprawde to bylo relaksujace:tak::tak:
Aniu jutrzejszy test to tylko sprawdzenie na ile juz umie hol. zeby mnie przydzielic do jakiejs grupy na kursie i wlasnie sie zastanawiam czy sie starac czy nie:baffled:, bo jak jakims cudem napisze tam za duzo i okaze sie ze dobrze to nie chce sobie zawyzac poziomu zeby po urodzeniu nadazyc z nauka, ale zobaczymy jutro co to wogole jest za test i co mi powiedza:confused::confused::dry:
Ann sliczny brzuszek :-):tak::-):tak:

AGASTO!

Żyj tak aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każda chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością.
Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz....:tak:;-):-):-D

Hej, ja już po denstyście, ciążą zepsuła mi kilka ząbków :wściekła/y:

Aniu dziękuję za życzonka
Niunia oczywiście, że chcemy nową koleżankę :tak::tak::tak: Tak tylko pytałam czemu jej z nami nie ma. A przy 3 dzieciaczków to wierzę że ma co robić :tak:
Gosia to dobrze że się nie przemęczasz. Dbaj o siebie :tak:
Mamo mikołaja dziś rano kupiłam sobie jeszcze jedną paczuszkę dali, ale z sadzieniem jeszcze poczekam :-)

Zmykam do notariusza, załatwić Claudii spokojną przyszłość :tak:

Juz jestem,
wszystko w porzadku, dzidziolki spaly, serduszka bily, a poniewaz to byla tylka taka szybka kontrola nic wiecej sie nie dowiedzialam oprocz tego ze jest ok, jedyne co to mialam troche podwyzszone cisnienie i tetno i dostalam skierowanie na badanie krwi, ale bylo oczywiscie tyle ludzi ze pojde popoludniu,

nastepna wizyta za 4 tyg, gdzie przez godzinke naogladam sie dzidziolkow ze hoho :-D a jak jest wszystko w porzadku to sie ciesze, i lece do pracy
pa mamuski

Ann, super, ze wszystko dobrze! Bardzo sie ciesze! Piekne chwile musisz teraz przezywac... A przed Toba jeszcze piekniejsze! :-)
U nas piekna pogoda, mam nadzieje, ze jutro tez taka bedzie! Na Wasz przyjazd, babeczki :tak::sorry2:

reklama
Witam
Kobitki niestety ale ja nie przyjade.:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Cos mnie dopadło i chyba to jest grypa zoładkowa.Wszystko mnie boli i wymiotuje ,az strach.Do tego Michałek 2 dzien marudzi i płacze non stop ,zastanawialismy sie czy mu zabki nie pujda bo wczoraj wieczorem miał temp 38.a dzis tylko marudzi.:no:Moj A wzioł sobie dzis wole.Ja tylko włozku leze,i przy kiblu,a tu tak pieknie na polku :wściekła/y:Nie chce ryzykwac ,ze ktoras zaraze,nie mowiac o dzieciach.Ale jestem zła:angry::no::wściekła/y:Ide lezec

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry