reklama

Holandia

Dzien dobry,
Ja juz jestem... w pracy oczywiscie :-D
Ania, ja taka kawke pozniej poprosze :-D
pauka, mam nadzieje ze obchod byl pomyslny i wy juz w domku
To ja wracam do pracy
Milego dnia wszystkim :-)

reklama
hej dziewczyny,
my już po śńiadanku.
Ale tu ucichło od zeszłego piątku :szok: A już szłyśmy z postami jak burza :-)
Pamiętacie jak mówiłam na samym początku jak do was dołączyłam o mojej pierwszej wizycie u połóżnej. A mianowicie o tym że położna pytała mnie czy mam u nas w mieście rodzine, bo nie tak dawno była u nich dziewczyna o takim samym nazwisku jak ja.
I wczoraj wpadłam na pomysł żeby zobaczyć na nk czy rzecziwiście taka osoba u nas mieszka i okazało się że tak :-) Tyle że dziewczyna nazywa się Aleksandra. 29 maja 2008 urodziła synka.
Może będę wkońcu miała blisko siebie jakąś polską koleżankę :-)

Hej!

U nas psia pogoda pada i pada...i wieje do tego!:wściekła/y::baffled:
A my zachwilkę po Karinkę musimy pojechać...brr!
Obiad już na szczęście gotowy czeka w piekarnuku...dziś zapiekanka ziemniaczana!;-):-)
Ann czekam na ciebie z kawką...po południu!:-D
Agasta ale zbieg okoliczności...no to super że w końcu bedziesz mieć kogoś do towarzystwa...:tak:
A gdzie dziewczynki się podziewacie?:szok::sorry2:

Aniu też się cieszę :-) Już się zgadałyśmy co do zapoznawczej kawki, tylko musimy poczekać aż synek Oli wyzdrowieje.
A pogoda u nas też beznadziejna, nawet na spacerek nie można się wybrać.

Jutro do dentysty, notariusza załatwić opiekunów dla Claudii, zakupy, sałateczke trzeba zrobić na spotkanko i dzień mi zleci.
Teściowa zostaje jutro z Claudią, ciekawa jestem jak jej pójdzie zmuszanie Claudi do picia z butli...

witajcie

pogoda deszczowa juz niewiem od ilu dni....
u nas nudy wekend pracujacy ze jak wracalam do domu to maly juz spal koszmar tyle godz jak nigdy,ktoras z was pytala gdzie pracuje a wiec nie znajac jezyka tylko praca fizyczna robimy wszystko od poczatku do wywiezienia do sklepu z pieczarkami...

moje dziecko nie daje sie zmusic do spania w dzien niewiem jak go polozyc wrzeszcy jak oparzony ale jak nie spi to chodzi i marudzi kladzie sie na podlodze wszedzie gdzie popadnie ale niechce zasnac...

mam do posadzenia kwiaty cebulki DALI ale moj J kloci sie ze mna ze jeszce za wczesnie ale on chyba nie ma racji smialo moge je wsadzic ? bo nie ma juz przeciez mrozu,wiecie moze ktoras czy juz mozna je do ziemi wsadzis nie znam sie na sadzeniu kwiatow za bardzo...

reklama
Mamo mikołaja wstrzymaj się jeszcze z sadzeniem dali. Ja zawsze sadze w kwietniu, chyba że chcesz żeby Ci szybciej zakwitły.
a to moje dalie

Załączniki

• 102_1082.jpg
    102_1082.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 37
  • 102_1083.jpg
    102_1083.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 37
  • 102_0904.jpg
    102_0904.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 41

Nowe wątki