Czesc dziewczyny
Dzisiaj chcialam isc na basen ale oczywiscie jak ja juz chce gdzies isc to wszystko zamkniete
dlatego jutro sie wybieramy. Zammiast basenu poszlismy dzisiaj szukac wiosny, na wyspie mowia ze jak sie owieczki rodza to znaczy ze juz wiosna przyszla i rzeczywiscie na łąkach juz widac male beczace kuleczki przeslodkie a zimno i wiatr dzisiaj jak nie wiem co:-):-)
Pauka to sie narobilas wczoraj, wiem cos o tym bo jak jeszcze bylam w Pl to mialam kwiaciarnie, pamietam ze juz tydz. przed sie szykowalismy wariactwo

Trzymam kciuki za Maje
Ann mi polozna tutaj na bole glowy mowila tylko paracetamol ale nie wiem jakie dawki
Ide cos zjesc jeszcze bo takiego glodu dostalam jak na pocz. ciazy ze az mi niedobrze jest i wymiotowac mi sie chce

Dzisiaj chcialam isc na basen ale oczywiscie jak ja juz chce gdzies isc to wszystko zamkniete
dlatego jutro sie wybieramy. Zammiast basenu poszlismy dzisiaj szukac wiosny, na wyspie mowia ze jak sie owieczki rodza to znaczy ze juz wiosna przyszla i rzeczywiscie na łąkach juz widac male beczace kuleczki przeslodkie a zimno i wiatr dzisiaj jak nie wiem co:-):-)Pauka to sie narobilas wczoraj, wiem cos o tym bo jak jeszcze bylam w Pl to mialam kwiaciarnie, pamietam ze juz tydz. przed sie szykowalismy wariactwo

Trzymam kciuki za MajeAnn mi polozna tutaj na bole glowy mowila tylko paracetamol ale nie wiem jakie dawki

Ide cos zjesc jeszcze bo takiego glodu dostalam jak na pocz. ciazy ze az mi niedobrze jest i wymiotowac mi sie chce