reklama

Holandia

reklama
Witam i ja,
mnie weekend minal pod znakiem lenistwa, takiego ze az w sobote nigdzie nie pojechalismy bo sie nam nie chcialo :-D
wlasnie palaszuje sniadanko i tez uciekam do pracy
milego dzionka mamusie

Dzień doberek.
A my wczoraj byliśmy u teściowej. Podało i tak wiało, że nawet się z domu nie chciało wychodzić. Do tego mała szalała, więc postanowiliśmy wyjść trochę z domu. Po drodze do auta Claudia już spała :-D A teraz leży sobie w łóżeczku i trenuje siatkówkę (póżniej wstawię fotki) a ja siedze sobie przy kompie i pałaszuję śńiadanko.
Przed chwilą dzwoniłm do szpitala, 26 marca jedziemy na prześwietlenie bioderek.
Ania super fotki, u mnie też pełno krokusików w parkach rośnie, nawet przy głównych drogach jak się jedzie do centrum.
W swoim ogródku też mam kilka :-)

Witam was gorąco!:-)

Również składam Wam kobitki życzenia z okazji Naszego święta....Dużo siły i cieprliwości, uśmiechów na codzień i pogody ducha!:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Ja wczoraj byłam w pracy na kwiatach u tej mojej koleżanki...Co tam się działo to masakra!!!!:szok::szok::szok: Normalnie szok, a nogi to mi do d...wchodziły....:tak::-D Ale przynajmniej pare groszy zrobiłam...A z Majką tatuś siedział i powiem Wam, że nawet nie narzekał, a co jest u niego dziwne, bo on nie lubi szpitali.....:szok::-):tak:;-)

A u nas narazie bez zmian....Dalej jesteśmy w szpitalu...:tak::tak::tak:
Maja właśnie śpi, bo miałam pobdkę o 5.00, a ja czekam na obchód, bo mam nadzieję, ze już dzisiaj wyjdziemy do domu!:tak::tak::-)

dziewczyny co ja moge wziasc na bol glowy?
wczoraj wzielam jeden paracetamol 500 ale nic nie dalo, zabardzo nie chce brac nic ale mam ostatnio takie bole glowy ze :szok:

Dzien doberek:-)
Ann ja tez brałam paracetamol i apap (w pl tylko apap mozna brac na bole).Zadzwon sobie do połoznej powinna ci doradzic:tak:
Pauka trzymam kciuki za dzisiejsze wyjscie ze szpitala.
Ania sliczne fotosy widac wiosne nareszcie!!!
My tez spedzilismy swietnie weekend,kobitki poswietowały:tak::tak:Dzis idziemy do kol na pierwsza zapozawcza kawke:-)
do pozniej

Witam Was kobitki poniedziałkowo:-) :-)
Karola a do mnie to nie chciałaś przyjechać na kawkę:sorry2::rofl2:
Pauka zdrówka dla Majuni:tak: Nie spiesz się z tym wyjściem ze szpitala :no:, w rodzinie mojego szwagra zmarła właśnie 8-miesięczna dziewczynka na zapalenie płuc :szok:. Lekarze wypisali ją ze szpitala, w domu zaczęła sinieć, pogotowie przyjechało, zabrali małą do szpitala, ale nie uratowali :-(:-(:-(
Ann Karola dobrze radzi, zadzwoń do położnej:tak:

aneta- czyli wypuścili dziecko jak bylo jeszcze chore? a to w Pl? :-(:-(

pauka- zdrówka życzymy, oczywiscie wychodzcie ze szpitala w pełni zdrowe;-)

aniu-zdjęcia przesliczne:tak: widać wiosne;-)

natka- a Ty jeszcze w PL, jak się czuje Zosia-byliście u lekarza?

u nas niestety mocno wieje:baffled: ale popołudniu wyjdziemy troche na powietrze..

a w czwartek juz jest spotkanie:tak: stwierdzilam że zrobie zapiekanke z makaronu:happy: szkoda że nie mam kilku składników z Pl ale jakoś będe musiała dać rade:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry