reklama

Holandia

reklama
Co TY , Agasta, strzel sobie jednego, mala bedzie lepiej spala ;-)
Mamusie, potrzebujemy kupic taka zielona wykladzine na taras, szukam tego po internecie, ale nie wiem, jak to sie nazywa... Moze ktoras z WAs sie orientuje?
A, i chcemy sprzedac takie siedzonko dla niemowlaka, ktore mozna umiescic w przyczepce dla dzieci do roweru. Uzywalismy jej, jak Tosienka byla malutka, bo wiadomo, ze taki niemowlaczek nie umie jeszcze sam siedziec. Teraz juz nam niepotrzebna, bo Tosia juz sama siedzi obok starszej siostrzyczki :)
Lezaczek-siedziaczek jest zupelnie niezniszczony, wyglada jak nowy, uzylismy go doslownie moze z 5-6 razy. Moze ktoras z WAs albo z Waszych znajomych potrzebuje cos takiego? Mozemy sie dogadac co do ceny :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was Kobitki
Życzę Wam wszystkiego naj z okazji Dnia Kobiet;-):-):-D
Przyjm życzenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny,
bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniły,
a Nas chłopy wyręczyli!
My dziś drinki i kaweczki,
Nasze święto dziś Babeczki!
Ja wczoraj otrzymałam prezent urodzinowy z belastingdiens, otrzymaliśmy dodatek do mieszkania :-):-):-):-), Aniu czy na każdy nowy rok trzeba składać nowy wniosek:confused: Ja wyczytałam, że nam przyznali od 1.12 do 31.12.2008r czyli na nowy rok mam złożyć nowy wniosek:confused:
Olgunia lub Twiggles widziałam u którejś z Was na zdjęciach taki stolik do laptopa, stał przy kanapię, gdzie mogę takowy zakupić:confused:
A gdzie się podziewają: Twiggles, Olgunia, Ma-rita, Beauty... Co się z Wami kobitki dzieje:confused: Odezwijcie się do nas:-(:tak:, Ma-Rita jak się czujesz:confused: PaulinaAnna odezwiesz się jeszcze do nas:confused:
Czekamy tutaj na Was....:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry