Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-):-)Witam Weekendowo....
Ale jest juz coraz lepiej i w pon idziemy raczej do domu....Może już w niedziele nas puszczą, ale to jeszcze zobaczymy....:-)

:-)
:-) Widzę, że przygotowania ruszają wielką parą.....

Z punktu widzenia nauczyciela wf musię wszystkim chodzikom NIE!!!!!Dziecko ma przejść kolejne etapy pionizacji, począwszy od leżenia , przez siadanie, pełzanie, raczkowanie, aż do samodzielnego stwiania kroków!!! Dlatego apeluję do Was dajcie na wstrzymanie.....

;-):-):-):-) i moje młode też mają dryg do sportu, dostały to przez pępowinę, bo z Oi w 6 mc ciąży jeszcze na rolkach jeździłam, a z Mają w szkole w 6 mc dziewczyną stanie na rękach pokazywałam.....;-);-)

no taka to szalona jestem!
Tyle kilo
ale był ubaw
Chyba dam na luz z tym chodzikiem:-)ale to chyba

, no i ciesze sie bardzo ze z Majunia juz lepiej
:-) zdrowka, sczescia, milosci, pociechy z kochanych dzieciaczkow oraz spelnienia najskrytszych marzen...
:-):-)Anetko, wszystkiego naj... najlepszego z okazji Twych urodzin...:-) zdrowka, sczescia, milosci, pociechy z kochanych dzieciaczkow oraz spelnienia najskrytszych marzen...
:-):-)
a my mamy do Niemiec niedaleko, wiec nam sie tym bardziej to oplacalo...
;-) ja rowniez mam zamiar wybrac sie do fryzjera, ale pod koniec marca lub z poczatkiem kwietnia...

a tak na marginesie, to w Canadzie jest nawet zabroniona ich sprzedaz... Ann, fajnie, ze zakupki sie udaly... ;-) faktycznie wozki sa przewaznie bardzo drogie, ja placilam za swoj (komplet, dla jednej dzidzi) 2 lata temu ponad 700 euro... i kupilismy go w Niemczech, bo w Holandii identyczny kosztowal 150 euro drozej...a my mamy do Niemiec niedaleko, wiec nam sie tym bardziej to oplacalo...
- nakladek dla niemowlakow - kurcze slowo mi wylecialo
, tak czy inaczej to zawsze taniej niz kupowac calosc od razu.

ja rowniez go mam, razem z klockami drewnianymi... mi chodzilo o ten chodzik, w ktorym dziecko siedzi... mysle, ze Pauka tez miala ten na mysli...
milych urodzinek zycze...