Agasta ja mam termin na 1 kwietni czyli tuz tuz. Widze ze bardzo utalentowane dziewczyny sa na forum wokalnie a ty jeszcze sportowo

:-)
Magdalena to tez mialas szczescie i masz racje w Polsce by sie to nie zdazylo, ja jak zgubilam telefon to babka oddzwonila na numer jaki znalazla w telefonie (na szczescie byl to numer mojego M.) i zostawila na recepcji za dziekuje
a na NK jestem jak wpiszesz Den Burg/Texel to mnie znajdziesz (jako Gosia-Dorota) a przy okazji jak ciebie moge tam znalesc???
Ann no widze ze zadowolona jestes, a za lozeczko 40 E to rzeczywiscie niewiele. Ja tez mimo ze mam 3 pary spodni ciazowych to mimo wszystko lubie w dresie chodzic
Ide skonczyc gotowanie bo moj M. smieje sie ze tradycyjnie wszystko czarne w garach;-), a dzisiaj mamy polskie rolady kluski i modra kapuste typowo slaski obiad
no moze tylko rosolu z nudlami brakuje;-)

:-)Magdalena to tez mialas szczescie i masz racje w Polsce by sie to nie zdazylo, ja jak zgubilam telefon to babka oddzwonila na numer jaki znalazla w telefonie (na szczescie byl to numer mojego M.) i zostawila na recepcji za dziekuje

a na NK jestem jak wpiszesz Den Burg/Texel to mnie znajdziesz (jako Gosia-Dorota) a przy okazji jak ciebie moge tam znalesc???Ann no widze ze zadowolona jestes, a za lozeczko 40 E to rzeczywiscie niewiele. Ja tez mimo ze mam 3 pary spodni ciazowych to mimo wszystko lubie w dresie chodzic

Ide skonczyc gotowanie bo moj M. smieje sie ze tradycyjnie wszystko czarne w garach;-), a dzisiaj mamy polskie rolady kluski i modra kapuste typowo slaski obiad

no moze tylko rosolu z nudlami brakuje;-)
Mimo wszystko miłas szczescie.

...
, siwieję