reklama

Holandia

wszystkiego najlepszego kochane w tym naszym dniu !!!!!!!!

widziałaś ten stolik u Twiggles :tak: ja kiedyś w blooker widziałam te stoliki ale nie jestem pewna ;-)

reklama
Hej dziewczyny,
sztuczna trawa jest też do kupienia w Leen Bakker.

Aniu jakbym walnęłą sobie drinka to Claudia by chyba cały dzień spała :-D Bo bez wzmocnień spanie ma wystarczająco dobre. Choć dziś w nocy budziła się 2 razy: o 2 i o 6 ale wybacze jej ten jeden raz :-)
Sencilla możesz wstawić zdjęcie tego czegoś bo nie bardzo wiem o co Ci chodzi a może ja takie coś potrzebuję bo rowerkiem dużo śmigam :-)
U nas wczoraj pogoda była piękne, wybraliśmy się całą rodzinką na spacer to nas 3 godziny nie było.

Kupiliśmy Claudii specjalną butelkę tommee tippee której smoczyk przypomina kształtem pierś i powiem Wam że przed chwilą mój luby próbował ja naramić i po niemałych trudach udało się :-) Co prawda tylko 30ml ale dobre i to na początek.
A teraz Claudia leży i ssie piąstkę. W cb powiedzieli mi żeby jej na to nie pozwalać.
Jakie wy macie doświadczenie z ssaniem piąstek i paluszków?

też mam taki stolik :-) kupiłam go jak byłam w ciąży i jadłam na nim obiady bo przy dużym stole niewygodnie mi się siedziało :-D
kupiłam go w blokkerze za 8 euro o ile się nie mylę

Wszystko Kobietkom tym małym i tym dużym z forum BB życzę udanego dnia

My swój dzień zaczełyśmy od leniuchowania

S5030475.jpg

Agasta, ja Marysi pozwalalam ssac palec i sama przestala po jakims czasie.. To chyba nic zlego, o ile nie trwa za dlugo :confused:
pozniej wstawie Ci to zdjecie.
Pieknego dnia kobiet, kobitki cudne! :tak:

Aneta ja kupiłam ten biały stoliczek kilka late temu w sklepie internetowym Tell Sell, pożniej widziałam je też w Blokkerze... ale okiedy Antoś zaczął chodzić zupełnie przestał sie sprawdzać i musiałam z laptopem sie przeniesc na stół kuchenny... teraz jak mlodego nie ma w poblizu to kupliłm sobie inny wynalazek też w Blokkerze...

362c5467de094134.jpg

aaaa, zapomniałabym...

wszystkim solenizantkom spóźnione ale szczere 100 LAT

Aniu, ale pieknie!
Alina, zapomnialam Ci popatrzec na te autobusy... Najlepiej by bylo, jak bys sobie zaplanowala trase na www.9292ov.nl, tam wszystkie autobusy Ci wyswietli.
Czy sa jakies zmiany w skladzie na naszym spotkanku? Ktos przybyl, ktos wybyl? ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc kobitki!!!
Ja rowniez zycze wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet:-):-)
Wczoraj mialam wizyte tesciowej i szwagierki ale bardzo krotka wiec nie moge narzekac;-);-)
A dzisiaj pogoda jak w lecie bylismy na dlugim spacerze bylo super:happy:. Wieczorem wybralam sie z kolezanka na kolacje poswietowac te nasze dzisiejsze swieto:-D:-p
Teraz moge isc spac dobranoc dziewczyny
Aha i dzieki za zaproszenia na NK:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry