pauka_22
mama Oliwki i Majeczki:)
Witajcie
my już jesteśmy w domu....Wypisali nas wczoraj!:-):-):-)
Ale na koniec jeszcze sie nieźle nadenerwowałam....Na obchodzie nasza lekarka prowadząca powiedziała, że na rentgenie zauważyła jakiś powiększony obraz serduszka...

zleciła nam zrobić jeszcze ekg, bo może nic Majce nie jest tylko to przez to, że zdjęcie było wykonane w pozycji leżącej....Jutro mam zadzwonić i spytać jaki był opis...
Jakby tego było mało to jeszcze zauważyła, ze Majka ma jedną źrenicę większą od drugiej...Mówię jej, że przed chwilą cyknełam jej kilka fotek i może to przez flesz, ale lekarka zleciła nam konsultację okulistyczną o 13, więc do 13 Maja nie spała,bo musiałyśmy chodzic na kropienie oczu....Przestraszyłam się, bo ja mam problemy z ciśnieniem w gałkach ocznych, a to może być przyczyną jaskry i nie mozna było wykluczyć, że Maja może mieć askrę dziecięcą....no i okulistka zbadała nas...Naszczęście wszystko jest ok!!!!
:-):-)
my już jesteśmy w domu....Wypisali nas wczoraj!:-):-):-)
Ale na koniec jeszcze sie nieźle nadenerwowałam....Na obchodzie nasza lekarka prowadząca powiedziała, że na rentgenie zauważyła jakiś powiększony obraz serduszka...

zleciła nam zrobić jeszcze ekg, bo może nic Majce nie jest tylko to przez to, że zdjęcie było wykonane w pozycji leżącej....Jutro mam zadzwonić i spytać jaki był opis...Jakby tego było mało to jeszcze zauważyła, ze Majka ma jedną źrenicę większą od drugiej...Mówię jej, że przed chwilą cyknełam jej kilka fotek i może to przez flesz, ale lekarka zleciła nam konsultację okulistyczną o 13, więc do 13 Maja nie spała,bo musiałyśmy chodzic na kropienie oczu....Przestraszyłam się, bo ja mam problemy z ciśnieniem w gałkach ocznych, a to może być przyczyną jaskry i nie mozna było wykluczyć, że Maja może mieć askrę dziecięcą....no i okulistka zbadała nas...Naszczęście wszystko jest ok!!!!
:-):-)

ale naszczeście tą ciężka rozmowę mamy już za sobą