• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

no problem w tym, że chodzę po okolicy już od 3 tygodni i nic nie znalazłam...:-(....a widzę, że Wy też jesteście porozsypywane po NL .....może w końcu znjadę tu nie daleko jakąś mamę ...co by nie było tak nudno....mój mężuś pracuje do 17ej a ja już powoli kota dostaje w tym domu...ech..a najbardziej żal mi brzdąca:-(. Uciekam do synka....chyba zbiera mu się na spanko;-)

reklama
Gosiu to dla Ciebie... mój przystojniak:-)
Udało mi się tylko takie zrobić, bo biegałam z aparatem za nim, ale on tylko machał ręką i mówił nie nie nie:-D:-D:-D

Załączniki

• 100_2270.jpg
    100_2270.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 47
witam popoludniowo!
Pauka, gratuluje robotki! Super, pewnie sie bardzo cieszysz!
Agasta,dzieki za priva, bardzo Cie przepraszam za to, za co Cie przepraszam ;-):tak:ze to tak sie rozciaglo w czasie. Zapomnialam po prostu, przyznaje sie bez bicia :zawstydzona/y: POprawie sie w najblizszym czasie!

Dziewczyny to nic innego jak umówić się na pogaduchy :tak:..ja mogę się do Was dostać narazie tylko w weekendy.....potem planujemy kupić jakieś autko i dla mnie....ale jak Wy macie możliwość to zapraszam do siebie ....możnaby urządzić jakiegoś grilka :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry