reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzień dobry.
Sencilla, Ania super foteczki.
Też mieliśmy zamiar jechać ko keukenhof, ale to już raczej w przyszłym roku.

Sencilla ja 5.06 musze pracować, bo to jest piętek. Ostatnio miałam w piątek wolne, bo żłobek był zamknięty i nie miałam opieki dla Claudii. A 12 czerwca siedzimy w pl.
Ale jak wszystkim pasuje na 5.06 to róbcie spotkanko bez nas, przyjedziemy innym razem.

miłego dnia

reklama
Witam!

Ja mam nadzieje Sencilla że w końcu dotre na to spotkanie i oczwiście będę robić wszystko co moge żeby się tam stawić!:-);-)
Oczywiście jestem ZA!

Mykam do pracy....

Witam Was:-)
Dziewczyny my też mieliśmy z siostrą się wybrać do keukenhof, ale się pochorowałam:-(
2 dni leżałam plackiem prawie nie przytomna, wymioty, temperatura 40stop, ból całego ciała w tym gardła i niemoc przełykania śliny, do tego mdlałam za każdym razem co na nogi wstałam:-:)-:)-(. Wczoraj się uparłam, że idę pod prysznic mąż nie był zadowolony z mojego pomysłu mąż, ale oczywiście poszedł ze mną i wyciągnął mnie mokrą z pod prysznica bo zasłabłam:szok:. Nawet nie byłam w stanie się ubrać:no:
Przez ten weekend mój mąż miał 3 dzieci w domu czyli Mnie i chłopców:-D, do tego pranie, sprzątanie i gotowanie:szok:, ale dzielnie się spisał:tak::tak::tak:
Wczoraj siostra mi leki przywiozła, wzięłam antybiotyk i dziś czuję się lepiej, ale nadal jestem jeszcze trochę słaba.

Aniu, Sencilla zdjęcia cudowne:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Hejka dziewczyny!!!!!

Mam chwilkę wolną więc się melduję :-):-)
U nas wszystko w porządku, docieramy się i przyzwyczajamy do siebie i do nowej sytuacji w domku.
Mały ogólnie jest grzeczny, tylko ostatnie dwa dni brzuszek go pobolewał i był marudny w dzień , ale noce ładnie przesypia. :tak::tak::tak:

Ann , Sencilla śliczne fotki !!!!!!

Dziewczyny mam pytanko co do paszportu.......czy ktoras z Was wyrabiała paszport dla maluszka urodzonego tutaj w ambasadzie polskiej ??? Kurcze muszę jak najszybciej wyrobić paszport Filipkowi bo ubezpieczenie nie uaktywni jego polisy dopóki niedostaną kopii paszportu :baffled::baffled::baffled::baffled:
Kurcze nie wiecie czy długo się czeka?? no i jak zrobić zdjęcie takiemu maluszkowi ???

No nic kochane , miłego dzionka życzę i lecę korzystać z chwili wolnej .... może prasowanko ... ;-);-);-)

Pa

Ostatnia edycja:
Witam
Ania ,Sencilla sliczne zdjecia:tak:i mnie moze sie uda przybyć na spotkanko:tak:Zobaczymy.
Agasta fajnie ze imprezka sie udala.i Claudia byla grzeczna:tak:
Aneta a coz to za wirus sie przyplatal,zdrowka zycze:tak:
Aha ja robilam paszport w grudniu.Zdjecie musisz zribic w odpowiednim punkcie(nie w kazdym robia zdjecia do paszportu)Zlozysz wniosek i za ok3 godziny jest do odebrania.Zadzwon sobie do ambasady i zapytaj co dokladnie potrzebujesz.Kosz ok 120 e.
My sie ubieramy i jedziemy odwiedzic kolezake ,z ktora sie nie widzialam ze 2 lata:tak::szok:I pozna naszego skarbusia:tak:Pogoda piekna wiec caky czas na polku siedziemy
milego dzionka

czesc dziewczyny
widze ze nie tylko ja tu jestem wizytowo;-), u mnie nic nowego jezdzimy z mama po wyspie i wczasujemy, a z tym Keukenhof dalyscie mi swietny pomysl chyba tez tam pojedziemy
Aniu Sencilla fotki superowe!!!!!!!
Aneta zdrowia zycze
Aha tu masz numer do polskiej ambasady w Den Haag 070-7990100 tam ci babka po polsku powie co ci potrzeba, zdjecie jak do fotografa pojdziesz to tez ci zrobia tylko musisz powiedziec ze to do paszportu. paszport wydaja w tym samym dniu. ja wyrabialam teraz dowod malemu to koszt byl 40E i jest wazny na 5 lat
milego dnia dziewczyny

Hej!
Aha ja na paszport czekałam jakieś pół godzinki....:tak:
Zdjęcie zrobisz u fotografa....ja trzymałam małego pod paszkami klęcząc:szok::-) a jego unosząc do góry...różne mają sposoby!:-Dale zdjęcie było bez zarzutu i w ambasadzie nie marudzili tylko nam!;-)
Gołąbki po meksykańsku...pyszne?
Ann jak się czujesz?
Gosia to się pospieszcie no Keukenhof tylko do 21 maja chyba...
Zaraz zarzuce kawkę...

reklama
Do góry