• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
dzień doberek.
Aneta ja wczoraj byłam właśnie zawieść moją koleżankę z pracy na spotkanie zapoznawcze do mojej byłej nauczycielki holenderskiego :-)
Fajnie było powspominałyśmy czasy jak to ja do niej chodziłam :-D

Claudia nauczyła się piszczeć i teraz całymi dniami trenuje głos :szok:

Podoga zapowiada się u nas ładna a jutro ma być ponoć 20 st.

Witam
Agnieszko przykro mi z powodu smierci twojej mamy.Sciskam cie mocno,trzymaj sie!
Dzis przylatuje siostra z wloch na tydz. wiec bedzie spotkanko rodzinne:tak::tak:U nas pogoda piekna ,chodzimy na spacery .Wczoraj jak wyszlam z Michasiem o 13 to wrocilismy ok20:szok::tak::tak:
milego weekendu kochane

czesc dziewczyny
wczoraj przywiezlismy mame i narazie sie cieszymy soba a mama wnusiem:-):-):-):-), dobrze miec mame przy sobie:tak::tak:. W srode bierzemy cywilny i dzisiaj z pomoca mamy kupilam sobie ciuchy co jednak tu na wyspie jest strasznie trudne
A co do spotkania to akurat 22 maja odwoze mame na lotnisko ale pozniej to jak najbardziej

Witam!

Jak na weekend przystało...cisza na forum!:-D
A poza tym pogoda piękna i wiele z nas jak najwięcej z niej korzysta stąd taka mała liczba postów z ostatnich dni....:tak::cool2:
Gosiu ja też się cieszę z mojej mamy bo mam ją od czwartku...
Dziś mieliśmy małą imprezkę w domu...Erni w końcu doczekał się swojego party!
Wrzuce wam kilka fotek potem...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry