• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
dzień dobry:tak::-)

ja zmykam zaraz do fryzjera, później do kolezanki na ploteczki...

może i mi się uda byc na spotkaniu:tak::-)

miłego dnia wszystkim życze;-)

Witam i ja!

Lecę zaraz na zakupy i potem prasownia sterta mnie czeka i do pracy....:tak::-) A jutro od 8.00 do 19.00....I dopiero weekend!
Dziewczynki z tatą zostają i powiem Wam, ze wszyscy tęsknią za mną....:-D:-D Jak wchodze do domu to nie mogę się ruszyć tak się do mnie przyklejają...z tatusiem włącznie;-);-);-):-D

Miłego dnia i weekendu Wam życze....

Witam Was:tak:
Pauka ja jak wracam ze szkoły to mam tak samo:-) Ostatnio Oliwierek przywitał mnie z radości płaczem i chciałam pójść do WC, ale niestety musiałam iść z nim bo mnie trzymał za nogę i nie miał zamiaru puścić:-D
Sencilla świetna karteczka i jakie urocze panny na niej:-):tak:

Ja padam na pysk:baffled: Oliwierek nie spał pół nocy, postanowił sobie zrobić nocną wędrówkę po mieszkaniu:szok:, na dodatek Nikusiowi śniły się niedźwiedzie i bał się sam spać:szok: takim cudem spaliśmy w czwórkę, a raczej leżeliśmy:baffled:

I mnie w końcu przywiało do was!:tak:
Ale dmucha ho ho....Sztorm będzie?:szok:
Sencilla dzięki za przepiękną karteczkę dla Erniego...:-Di wogóle za wszystkie życzonka dla niego...
Ja już po zakupach jutro organizujemy solenizantowi party-niespodziankę w większym gronie:-D,z tortem, gości itp.
W tygodniu nie było czasu a poza tym babcia dojechała więc będzie mu milej...
Anetko mój mnie tez wita płaczem jak go skąś odbieram:zawstydzona/y::confused:...
Lece na obiadek..

reklama
hej laski
ja dziś troszkę zabiegana :dry:
Przed chwilą wrociliśmy z zakupów
Sencilla doszło dziś to, co miało dojść :tak::-):tak:
Aneta jak pani z opieki odzywała się?
Aniu u nas była burza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć