• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hej,
Ja z kawka wpadam tylko... i wracam do lozeczka bo mnie dzisiaj bardzo krzyze bola do tego dziwczynki chyba sobie zabawe znalazly typu "poszczypiemy mame i utrudnimy jej oddychanie" :baffled::szok::-D
coffee-cup-cupper.jpg

reklama
Sencilla dziękuję za link, zarejestrowałam się i za pomocą agasty napisałam wiadomość do gastouders:tak::tak: Sencilla czy odpowiedź dostanę na mail, czy na tej stronie po zalogowaniu:confused:
Agasta jeszcze raz dziękuję za pomoc:tak::tak:

Dzwoniłam w sprawie pracy i co usłyszałam:confused: Mamusi z małymi dziećmi nie chcemy:no::szok::wściekła/y::angry: i to są słowa holenderki:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:
Moja koleżanka (starsza) tam pracuje i pytała o pracę w moim imieniu i taką odpowiedź uzyskała:szok::szok::szok:

Aneta, przykro mi z ta praca. Ale dobrze, ze to wyszlo na poczatku, a nie pozniej aby Ci jakies numery robila. Znajdziesz lepsza :tak:
Ja dostalam reakcje gastouder na maila.

nie wiem Agasta, rzucilam date 22 maja, ale chyba GOsi wtedy nie pasuje...a moze 12 czerwca? chyba ze 5 czerwca, mozemy zrobic wtedy urodzinki Tosi :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry