• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry.
U nas cisza na planie. Claudia śpi a ja odciągam mleczko.
Mała to ma chyba w sobie wbudowany budzik, bo prawie codziennie budzi się dokładnie o 7.
na 10:10 idę do dentysty, naprawić to, co ostatnio schrzanili :wściekła/y:
miłego dnia życzę

Witam Was:tak:
Alu zaglądaj częściej i napisz co u Ciebie, jak w pracy Ci się podoba:confused:
Aniu biedny Erni:-(:-( i Ty również:-(:-(:-(. Jesteśmy tylko matkami i nie jesteśmy w stanie wszystkiego przewidzieć, więc się nie obwiniaj:no:. Mój Niko jak miał 1.5 roczku to otworzył drzwi do piwnicy i spadł z ok 15 betonowych schodów, główkę sobie rozciął, cały zakrwawiony, a my tacy przerażeni, że w 5 minut byliśmy w szpitalu w miasteczku obok. Nie wiem ile my wtedy jechaliśmy, ale bardzo szybko:szok: Wtedy tez nie pomyślałam nawet, że on potrafi je otworzyć:no:
Karola fajnie,że Ci czas fajnie mija na urlopiku:tak: Niko się mnie wczoraj pytał kiedy do nas przyjedzie ta pani która po polsku mówi i nie jest czarna tylko taka biała jak my:-D:laugh2: i była z małym chłopcem, miał na myśli Ciebie:tak::-D
agasta mój Oli też chyba ma jakiś budzik w sobie, bo też codziennie o 7:00 wstaje:tak:

Muszę Wam się pochwalić, że szukam pracy:tak::tak::tak:
Wczoraj mieliśmy spotkanie w kinderopvang, złożyliśmy kwestionariusz i czekamy na odpowiedź:tak::-)
Zastanawiam się również nad gastouders, ale nie wiem gdzie jej szukać:confused: I mam małe wymagania, więc nie wiem czy uda mi się znaleźć. Musi być to osoba nie paląca i nie posiadająca zwierząt w domu oraz wiadomo musi mi "przypaść do gustu":-D. Czy zgodzi mi się taka opiekunka na odbieranie Nikusia ze szkoły:confused:

Hej laski,
ja już dawno po dentyście ale do tej pory ze sparaliżowaną prawą stroną buzi z uchem włącznie

Aniu no to wczoraj nieciekawy dzien miałaś.
Aneta gratuluje motywacji do pracy :tak: Bo moja gasnie :-D
Sencilla aż tekiego pośpiechu nie było, ale dzięki :-)

A gdzie reszta babeczek?

Jejciu Sencilla to nie dobrze :-(
Ja być może też i to już od 9 czerwca (a 7 jedziemy do pl hehe)
Szukam innej roboty, ale co fajnego znajde (praca w biurze jako pracownik administracyjny) to już zajęte :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry