reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Czy dobry to zobaczymy, ale zapowiada sie ze tak :-D

Załączniki

• kawa.JPG
    kawa.JPG
    35,2 KB · Wyświetleń: 28
  • rogal.jpg
    rogal.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 27
reklama
hej ,witam wszystkich i śle buziaczki
Już jestem z wami ,M pojechał ,dziś mam doline [beczy]i chodzę przybita ale co ja wam będę tu smęcić ,dobre szybko się kończy , super spędziliśmy ten czas,aż żal że to się już skończyło ......i wiecie co pewnie powiecie i pomyślicie że jestem pokręcona i niezdecydowana ale chyba nie wyjadę jeszcze na stałe do M ,na wakacje tylko ,a to dlatego że chce aby mały miał tu przyjęcie ,no chyba że z księdzem załatwimy tak że da do uczenia to co ma się nauczyć ale to nie przejdzie bo nasz ksiądz ehhhh szkoda gadać i nie wiadomo czy tam ze szkoły by go zwolnili żeby tu przyjechać przed przyjęciem pozałatwiać , nie wiem sama już co mam robić ,M chciał by już mieć nas tam , tyle lat wytrzymaliśmy to i chyba ten rok jeszcze damy radę ,poszła bym na kurs nauczyła się języka przez ten rok , może M znalazł by lepiej płatną pracę bo teraz na tydzień zarabia niecałe 300euro ,to i nawet nie dali byśmy radę tam z mieszkaniem , a ja na pewno nie znalazła bym tak od razu pracy ,sypnijcie jakąś radą:tak:bo już sama się pogubiłam .

Cos zycie na forum umiera, a wszystko po ostatniej dziwnej akcji ze spotkaniem. :szok:

U nas tez nic nowego, dziewczyny zaczely porzadnie buszowac szczegolnie ta na gorze sie rozszalala.
W tym tygodniu zabieram sie porzadnie za testy na prawko bo juz sie na egzamin zapisalam... ale nie powiem na kiedy:szok::-D a od wczoraj porzadnie testuje nowego laptoka :-D

To milego popoludnia, jesli tu ktos zajrzy...

A tu jeszcze cos, moze was przyciagnie...

Załączniki

• kawa2.jpg
    kawa2.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 26
  • ciasto_czekoladowe.jpg
    ciasto_czekoladowe.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 31
Hej!

Ja zaglądałam tu rano ...ale wciąż ostatnio byłam ja!
Ann jak nowy sprzęt?:-D
Justaa trzymaj sie...będzie co ma być choć i tak cię podziwiam - ja bym nie wytrzymała takiej rozłąki!:zawstydzona/y:
A przede mną jeszcze kursik do Amsterdamu...;-)

Dzien dobry,
Coz za cudowny sloneczny dzien :-D
Dziewczyny juz po weekendzie - piszemy... :-D:szok:

reklama
u nas też słoneczny dzień sie zapowiada:tak::-)
także po drzemce popołudniowej wybywamy z domku:tak:
wiktoria uwielbia patrzeć na krowy i je naśladować:-D

dziewczyny co porabiacie, piszcie co u was słychać?

Do góry