reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

tylko, ze ja w nowej pracy jestem dopiero od 2 tygodni i pracuje 2-3 dni w tygodniu, no i jakby powiedziec na telefon, wtedy kiedy potrzebuja ludzi. I im wlasnie chodzi, zeby ich pracownicy byli "na zawolanie", a z tego co wiem to trzeba przepracowac w jednej firmie 3 miesiace, to wtedy nie moga zwolnic, a tak to sama nie wiem...

reklama
Witaj Anno!
Nie zamartwiaj się na zapas - zrób jak Agasta ci doradza i sama zobaczysz jak się to ułoży!Głowa do góry!:tak:
Ja właśnie skończyłam prasować, moi już wszyscy śpią a mnie się spać odechciało...:szok::-D
Anetko ale draka z tymi sąsiadami, współczuje ci serdecznie.Pewnie już się spakowałaś?:cool2:
Ann dobrze ci z tym strajkiem...:-);-)
Śpijcie dobrze kobietki...

SENCILLA GDZIE CIĘ WCIĘŁO???:shocked2::shocked2::shocked2::-D

Dzień dobry.
Śpicie jeszcze?
Ja właśnie nakarmiłam małą i czekam aż upieką mi się bułeczki na śniadanko :-) Przy okazji odciągam mleczko - jeszcze kilka dni i kończe dojenie :tak: 5 miesiący uważam za sukces, zwłaszcza w połączeniu z moją pracą (a od kąd poszłam do pracy to schudłam znowu 2 kg :baffled: jak mnie mama za 3 tyg zobaczy to znowu będzie mnie tuczyć hihi)

dziś idziemy do cb, ciekawa jestem jak urosła nasza niuńka :-)

Czesc dziewczynki
Wczoraj w nocy dotarlismy do holandii.Teraz pije kawke i musze rozpakowac walizki,a w dodatku glowa mnie boli:baffled:.Doczytam was i pozniej napisze cos wiecej.Milego dzionka kochane:tak:

Hej!

Witam wtorkowo, Karola jak minąła podróż?:sorry2:Na opisie na NK masz smutną minkę wszystko ok?:confused:
Agasta pewnie że ładnie sobie poradziłaś z karmieniem...najważniejsze już jej przekazałaś!A że karmienie odchudza - dobrze wiemy!:-D
Mój synek w przedszkolu dał sobie super rade z pomocą starszej siostry oczywiście, pani była zachwycona nim!:-)
A ja lece wtrąbić racuchy i uciekam do pracy znowu,miłego popołudnia dziewczynki!:tak:

Ania podróż mineła dobrze:tak:.Oczywiscie trafilismy na korek pod Hanowerem :wściekła/y:i stalismy ok godz,a minka smutna bo juz tesknimy na rodzina:no:.Zawsze po przyjezdzie mam kilka dni dola,i czasem mysle ze lepiej rzadziej bywac w domu:confused: Dzielny Erni ciesze sie ,ze w przedszkolu poszlo gladziutko:tak::tak:
Agasta ja tez bym chciala karmic tak dlugo ,ale niestety moglam tylko 2 mies:no:Ale coz tak bywa.
Aneta buziaczki dla chlopcow ,biedny Oli ciesze sie ze juz dobrze:tak:Mielo spedzonego czasu z rodzina zycze.:tak:Kiedy wracacie,na kawke czas sie umowic:tak::tak:
Pauka super ,ze znalazlas prace:tak:
Ann dziewczynki szaleja i doberze to znak ze rasna i maja sie swietnie:tak:
Musze isc bo Michas wzywa

Ooooooooo Ann jakimi ty pysznościami tutaj dzielisz!!:tak:mniam
A gdzie sie podziewacie dziewuszki ,czyżbyście dały mi czas do nadrobienia zaległości:-D:rofl2::rofl2:
U nas sie rozpadalo Michas spi na balkonie a ja wlasnie zjadlam obiadek:tak:

hej my już po cb.
Claudia waży 6200 gram i ma 61 i pół cm :-) Wszystko w jak najlepszym porządku, oby tak dalej.
Był też chłopczyk który przy urodzeniu ważył 3 kg (czyli prawie tak jak Claudia - 3080 gram) i teraz ma 6 miesięcy i waży 6 kg :szok: To moja Claudia chyba jakiś mały grubasek będzie :-D
Malutka była bardzo dzielna w trakcie szczepionki. na szczęście to ju była ostatnia teraz mamy przerwe aż do 7 miesiąca :tak:

U nas coś się zachmurzyło, chyba będzie lało :-(

reklama
Witam Was:tak:
Ja po pracy:tak:, a Oliwierek płakał u opiekunki, bo mu ząbki idą i temperaturę ma:-:)-:)-:)-( Zaczął płakać po telefonie mamy, bo opiekunka miała go na rękach jak gadała ze mną przez telefon i usłyszał mój głos...:-:)-:)-:)no::no::no::no: Te 4 godzinki dziś bez Oliwierka to jak cała wieczność:-:)-(
Agasta spotkanie z opiekunką się udało, była to zresztą wybrana jedna z 7 :tak:
Ja na pół spakowana, Oliwierek śpi, obiadek zjedzony, więc mykam zmywać i dokończyć pakowanie:tak:
Karola dopiero jak przeczytałam Twój post to sobie uświadomiłam, że mam pranie na dworze, ale u mnie jeszcze nie pada:-D:tak: Karola wracamy w niedzielę, więc jak wrócę to się musimy zdzwonić na kawkę, albo spacerek nad morzem:tak::-):-)
Aniu ile płacisz za przedszkole:confused: Erni dzielny chłopa, ale zazdroszczę Ci, że Twoje dzieciaczki razem do przedszkola chodzą:tak:
Ann znów nas kusisz tymi pysznościami:-D:tak::-D Ucałuj swoje księżniczki:-):tak:
Anna117 ja uważam podobnie do Agasty, powiedz prawdę i już, jeśłi zwolnią to trudno, a jeśłi nie zwolnią to fajnie:tak::-) Trzymam kciuki:tak:
Sencilla daj znak życia :angry::angry::angry::angry:

Kobitki to ja Was opuszczam na tydzień, życzę Wam fajnej pogody i miłego tygodnia:tak::tak::-):-)

Do góry