reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
i ja się melduje....

u nas wiki ostatnie dwie nocki spała do 7rano, bez zadnych przebudzen:-)

wczoraj była znajoma u mnie, dzisiaj tez przyjedzie nastepna- moze wybierzemy sie gdzies na piwko bo tak dawno nie moglam sie sama nigdzie wyrwac:tak::-)

no i dzisiaj moze będzie można odebrac tate ze szpitala:tak:

a ja zaraz na siłownie zmykam....

Aniu- oj wspolczuje maluchom-mam nadzieje że to nie będzie żadne zapalenie-bo tak to pewnie dostałyby zastrzyki:baffled:

olgunia-widze że cieszysz sie z wyjazdu:tak: a mamy tak mają że lubią się wtrącać- ja przynajmniej swojej nie zawsze słucham bo mówi tak jak jej się podoba....

miłego dnia...

Na szczęście skończyło się na antybiotykach,paracetamolach i sprayach do nosa!:tak:Nieźle zaczynam a to dopiero poniedziałek...
Ktoś chętny na kawkę?:-D

i ja też chętnie kawkę wypije a do kawki mam jeszcze ciasto od wczoraj :-)które robiłam wieczorem bo mialam taką ochotę na coś slodkiego że szok:szok:jak w ciąży byłam nie miałam takich zachcianek jak teraz co już widać po mojej figurze niestety ale to wszystko dlatego że kiedyś paliłam a jak zaszłam w ciążę rzucilam palenie i chcę żeby tak zostało ;-)ale mam nadzieję że nie przytyje;-)
Aniu życzę zdrówka dzieciaczkom
narka kończę bo przyszła do mnie koleżanka na plotki....

u mnie to dopiero jest dzien....

wyszlam po silowni i chcialam zapalic samochod a tu nic, przeszlam kilka kilometrow zeby dojsc do zegarmistrza ktory mi wymienil baterie w kluczyku i dalej mi nie chcial zapalic, przyjechala siostra i sie okazalo ze od akumletora klamra spadła....
siostra wyjezdzajac juz ode mnie mieli stluczke(całe szczescie ze nic im sie nie stało)
mojej mamie pralka wylala wode, ze jeszcze troche i by sasiadke zalala....

ale na szczescie tata jest juz w domu... tylko jeszcze taki jakis inny niz zawsze...

teraz lece na zakupy szybko bo pożniej kolezanki przyjada i gdzies sie wybierzemy:tak::-)

Hej kobietki,
ja już na nogach od 7:17, bo zachciało mi się do toalety i tradycyjnie już nie zasnęłam. Mimo wszystko dalej leżałam sobie wygodnie w cieplutkim łóżeczku, ale o 7:30 przyjechali panowie z ekipy remontowej, bo w całym bloku odświeżają fugi między cegłami i czyszczą kominy, także od rana cały dzień słyszłam szfierkę. Do tej pory szumi mi w uszach.:rofl2:

Ja dziś poprasowałam, posprzątałam, wymyłam okna od wewnątrz, bo na zewnątrz póki co nie ma po co.

Mimo, że dziś nie 13, to ten poniedziałek chyba jakiś pechowy, bo u mmnmie też zepsuła się pralka. Nie wiem co jej jest, ale wogóle nie chce się włączyć. Tzn. włączyć się włączą, tylko po wybraniu programu nie chce zastartować. A miałam dziś zamiar prać dziecięce ubranka :wściekła/y:

Jutro rano o 10 przychodzi do mnie pani z kraamzorg, która będzie się mną i dzidzią opiekować po porodzie.

Lecę obiadek doglądnąć :-)

Ja wpadłam tylko powiedzieć Wam DOBRANOC,bo moi padli już jakieś pół godzinki temu.
Czas korzystać ze spokoju...:-D
Do jutra dziewczyny...śpijcie dobrze!:tak:

reklama
Witajcie kobitki
ja juz po najezdzie gosci, bylo super, przyjechala z polski moja przyjaciolka z mezem, ktorzy zreszta sa rodzicami chrzestnymi Tosi. BYlo naprawde wspaniale, tylko mi tak teraz smetnie i teskno... :baffled::dry:

Do góry