reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzien doberek:-). ja tez dzis wczesniej.
Michałek zrobił taka dua kupke ,az na plecy.:rofl2::rofl2:A teraz słodko spi.Ja tez juz po sniadanku ,ide sie jeszcze polozyc.Do potem

czesc dziewczyny :-)
karola musisz duzo pic wody to tez pomaga :tak: ja jak dużo pije płynów to mam nawał mleka;-)
ja nadal karmie piersia i pewnie bede miała problem go odstawić od cyca:confused2: chociaz w dzień juz nie daje tylko na noc i w nocy;-)
a ja cała w stresie w piatek wyjazd a ja nie spakowana nawet nie wyjęłam toreb a żeby jakoś liste zrobic co mam zabrać tez nic nie mam:cool: po tem bede zła na siebie że wszystko w biegu i pewnie czegos zapomnę
zawsze sobie tłumacze żeby wziasc Sebcia paszporty i kase i juz wszystko mam;-)
kotka jeszcze sie nie okociła ale chyba juz szuka miejsca :rofl2:

i ja jestem...

co do karmienia to dziewczyny maja racje:tak:
ja też ostatni czas karmiłam wiki tylko na noc, ale wszyscy mi odradzali-bo mała się tak przyzwyczai że pózniej będzie chciała w nocy mleko i cycusia... na początku było ciężko....

a ja lece na siłownie, chociaż dzisiaj z łóżka bym nie wstawała....

miłego dnia;-)

Jestem i ja...
My też dzisiaj sobie pofolgowaliśmy i wcinamy dopiero śniadanko....

Karola tak jak napisała Olgunia trzeba również pić duuuuuuuuuuuuużo wody....:tak::tak::-)

Olgunia ja też nie lubię pakować sie na ostatnią chwilę....Więc do roboty kobitko!;-)

Do Później...
Aha! i kupiliśmy Majce tą spacerówkę wczoraj...:-):-):-)

Olgunia się pakuję...:-)
Pauka zakupiła naowy sprzęt wiec pewnie sprawdza możliwości manewrowe w plenerze...:tak:
Niunia na siłowni...pakuje!:szok:
Czyżby Karola wciąż leżakowała z maluszkiem?:-D

A gdzie pozostali?

Może to was zwabi... :-)

:-DAniu mnie zwabiło to ciastko....Mniam...:-):tak:

A co do wózka to narazie jescze nim nie jeżdżę, poczekam aż Maja zacznie dobrze już siedzieć....Ale jest super!:-):-):-)

reklama
Do góry