reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

chciałam iść z wiki do lekarza, ale jak byłam w przychodnii bylo tyle chorych dzieciaków to nie chciałam brac małej żeby czasem jeszcze czymś się nie zaraziła.. nawet prywatnie ciężko się dostać:baffled:

koleżanka nie mogła dostać się nwet prywatnie, a jak pojechała do szpitala to jest teraz z mała, dostaje dożylnie antybiotyki.. :-(

a ja narzaie wykluczyłam całe jajko, zobaczymy co będziez policzkami..

reklama
bry wieczór

ale mnie dzis wena na sprzatanie dopadła, no teraz to mam glanc że mucha nie siada
icon_wink.gif
jak zaczęłam o 13 to o 21 skonczyłam... poza normalnym co tygodniowym sprzątaniem dziś doszły okna, szafy i szafki, kafelki, ściany, drzwi i inne mniejsze zakamarki...

a poza tym u nas wszystko po staremu ale cos weny na pisanie brak...
spokojenj nocki

I ja mówię dzień dobry :-)
Śniadanko zjedzone, lecę pod prysznic i wyruszam na poszukiwanie dobrego żelazka i prezentu dla teściowej.
Później do pracy podjade sobie po ten śmieszny chlebek, jak wrócę to znowu czeka mnie pranie i szycie, chociaż nie wiem czy zdąże to dziś jeszcze zrobić.
Jutro znowu trzeba będzie szyć, prasować, a na czwartek planuję ganaralne porządki na poddaszu, trzeba uprzątnąć wszystkie kartony po dziecięcych zakupach, bo jak mamuśka przyjedzie to nie będzie miała gdzie spać. Całe łóżko zawalone pudłami :-D

Jejciu ja to już plany na cały tydzień mam :-)
Zanim poszłam na "przedporodowe" to wydawało mi się, że będę się nudzić, a tymczasem zaczynam się zastanawiać czy zdążę przed porodem z tym wszystkim co zaplanowałam :-D

dzień dobry.
pauka ale fajne zdjęcia w podpisie:tak:

agasta spokojnie zdązysz.. ile ty masz ubranek dla dzidziusia, codziennie dla niego pierzesz??? mi już się nie chce prasowac:baffled:
ide wypic kawkę i zapalic:-)
ktoś na kawke chetny? pewnie ann wypije ze mną:happy:

reklama
Nie no ubranek to ja aż tyle nie mam :-D
Generalnie pranie robię: firanki, pościel, ręczniki no i na bieżąco nasze ubrania :D A że do tego ubranka dziecięce doszły to trochę się tych pralek ostatnio nazbierało :szok:

Do góry