• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Ja dziś miałam szalony dzień...mój M przytargał choinkę do domu...więc dziś było wielkie ozdabianie...:-):tak:
Poza tym Mikołaj nas odwiedził....oto dowody...

Siedzi sobie wygodnie....

Z Erneścikiem...

Z Karinką...

Zestresowana piosenką...

Prezenty...

Witajcie,
my właśnie wróciliśmy z 2 urodzinek Natalki:tak: Było bardzo sympatycznie :tak::tak:Oli w ogóle nie spał popołudniu i wytrzymał do godz 22:00:szok::szok:
Aniu coś się ten Twój Mikołaj chyba za dużo najadł, bo widzę, że się dopiąć nie może:-D:-D:-D:-D Fajne foteczki:-):tak:
Anna117 co się dzieje:confused::-( Jesteś jeszcze przemęczona po porodzie, hormony jeszcze się nie unormowały, więc pewnie dlatego. Proponuje "szczerą do bólu" rozmowę z mężem, mi to zawsze pomaga jak wyrzucę wszystko z siebie czuje się lepiej:tak: Przytulam Cię mocno:sorry:
Agasta, więc aby się Tobie opłacało to musiałabyś z 30e-35e za taki tort liczyć:tak: Produkty 12,50e+gaz+2h pracy = 35e
Karola a Ty gdzie się podziałaś:confused:
Miłej nocy:tak:

Ostatnia edycja:
Anetko ten brzuch taki specjalny był żeby dzieciaczki sie niezorientowały!:cool2:
Aniu ja też miałam takie dni...najlepiej jest postawić sprawę jasno a mąż napewno cię wesprze!:tak::tak::tak:W końcu po to jest....

Dobrej nocki...

Hej kobietki gdzie sie podziwacie?:szok::cool2:Mikołaj was tak zaabsorbował?:-D
Dawać jakieś fotki...

Aniu dokładnie ;-) a fotki mówisz i masz :-)

100_6170.JPG100_6171.JPG
100_6189.JPG100_6206.JPG
100_6236.JPG100_6240.JPG
100_6256.JPG

Dzien Dobry

Dziewczyny swietne fotki:tak:a takich wypasionych Mikolajow juz dawno nie widzialam,dzieciaczki BARDZO grzeczne musialy byc caly rok:-D

A my wczoraj bylismy u znajomech na urodzinach,poszlo calkiem gladko.W ogole cos mi sie wczoraj dziecko popsulo,a raczej naprawilo.Przespala prawie pol dnia:szok::szok::szok::szok:a potem nocke z przerwami na szybkie Amciu i teraz spi dalej:szok::szok::szok::szok:
Nie wiem czy mam sie cieszyc czy martwic.Przez ostatnie kilka tygodni sypiala po2h dziennie a teraz azTYLE:eek:Czy to normalne,takie zmiany???Ja nie poznaje wlasnego dziecka:no:
Na urodzinach spala jak zabita pomimo ze 2,5 i 4 latki malo chaty tam nie rozniosly:szok:myslalam ze mi bebenki popekaja a ona nic:confused2:potem ja nakarmilam i polozylam w ich lozku i spala dalej.Wrocilismy do domu przed 11,nowe gatki,cyc i NADAL SPALA:szok:skok rozwojowy czy co????
Moze teraz juz jej tak zostanie;-)

Anno117 wiem co przechodzisz,tez tak mialam,ale klocilam sie nie tylko z moim P ale o malo co nie wysadzilam na torbach przed drzwi jego mamy:szok:To hormony,zmeczenie,lek przed tym co was jeszcze czeka i czy dasz sobie rade.A Amelka tez nie ma lekko.Takie to wszystko nagle inne.Daj jej jak najwiecej Siebie,nic tak Maluszka nie uspokoi jak bliskosc Mamy.Z dnia na dzien bedzie lepiej.Dziecko przez pierwsze dni tez dochodzi " do siebie" po porodzie,nabiera sil.Trzymam kciuki

Agasta ja bym najchetniej odkroila kawalek siebie i bym sie z toba podzielila:-D

Aneta i jak tam,wymeczylas meza?A moze ona Ciebie,bo cos Cie nie widac;-):-)

Powiem wam jeszcze,ze po tej wczorajszej imprezce to sie zastanawiam,czy ze mna jest cos nie tak czy z z tamtymi mamami.Oczywiscie one nie wyobrazaja sobie dnia bez dzieci przed TV,tak dobre pol dnia,gdzie one moga sie zdrzemnac na kanapie,bo mimo,ze nie przcuje od czasow ciazy to sa bardzo wykonczone,wiec dzieci bajki a one spanko.
Chlopiec ma niecale 3 latka a dziewczynka 4 i ogladaly do 22 Harrego Pottera:szok:a mamusie sa zle ,ze BAJKI DLA DZIECI (harry potter)puszczaja tak pozno:eek:
Dziecku nie mozna przebierac pampka za kazdym razem jak zrobi siku i nie zaraz jak po tym jak sie zauwazy,a w nocy to tym bardziej absolutnie,bo sie dziecko nauczy i potem wogole nie wytrzyma jak bedzie mialo mokro.One przetrzymywaly biedactwo cala noc na jednym pampku,nawet jak byl zasikany:szok:
Dzieciaczki kubek za kubkiem pily caly wieczor tylko Cole

Ja chyba mam jakos paranoje,ale jak tego sluchalam to mi uszy palilo i witki opadly

Lece do mojej trusi bo sie obudzila:-)

Sorka,ze Was takimi pierdolami "zapisalam"ale musialam gdzies to z siebie wyrzucic

A wiadomosc dni:
MAMA PRZYJEZDZA:-):-):-):-)

do pozniej kobietki,milej niedzieli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry