Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Było bardzo sympatycznie 
Oli w ogóle nie spał popołudniu i wytrzymał do godz 22:00

Fajne foteczki:-)
:-( Jesteś jeszcze przemęczona po porodzie, hormony jeszcze się nie unormowały, więc pewnie dlatego. Proponuje "szczerą do bólu" rozmowę z mężem, mi to zawsze pomaga jak wyrzucę wszystko z siebie czuje się lepiej
Przytulam Cię mocno
Produkty 12,50e+gaz+2h pracy = 35e

:-) Antoś jaki zadowolony:-)
a takich wypasionych Mikolajow juz dawno nie widzialam,dzieciaczki BARDZO grzeczne musialy byc caly rok

a potem nocke z przerwami na szybkie Amciu i teraz spi dalej

Czy to normalne,takie zmiany???Ja nie poznaje wlasnego dziecka
myslalam ze mi bebenki popekaja a ona nic
potem ja nakarmilam i polozylam w ich lozku i spala dalej.Wrocilismy do domu przed 11,nowe gatki,cyc i NADAL SPALA
skok rozwojowy czy co????
To hormony,zmeczenie,lek przed tym co was jeszcze czeka i czy dasz sobie rade.A Amelka tez nie ma lekko.Takie to wszystko nagle inne.Daj jej jak najwiecej Siebie,nic tak Maluszka nie uspokoi jak bliskosc Mamy.Z dnia na dzien bedzie lepiej.Dziecko przez pierwsze dni tez dochodzi " do siebie" po porodzie,nabiera sil.Trzymam kciuki
a mamusie sa zle ,ze BAJKI DLA DZIECI (harry potter)puszczaja tak pozno