• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Dzień dobry!

Czarna dobrze że nas takimi pierdołami zapisałaś!:-D:-D:-D
Wg mnie to ty naprawdę normalna mama :cool2:jesteś z normalnymi pojęciami o wychowaniu dzieci....:tak::-)
No cóż jak widać nie wszyscy rodzą się z tym darem....

reklama
dzien dobry
my niedawno wstalismy :-D
tzn claudia i ja :-) a arnold dalej spi, bo boli go glowa :eek:
mielismy isc na basen, ale nici z planow :wściekła/y:
pewnie spedzimy caly dzien w domu nawet na spacer nie wyjdziemy po od wczoraj wieczora nieprzerwanie pada :wściekła/y:

Anna mala ma moze dzien regulacji :eek: a poza tym musicie sie dotrzec we 3. Zarowno dla ciebie jak i dla twojego meza dziecko w domu to nowa sytacja. Tak samo jak ty musisz nauczyc sie byc mama, tak samo twoj maz musi naczycy sie byc tata. Dajcie sobie troche czasu zeby odnalezc sie w tej nowym systemie :-) A szczera rozmowa napewno wam pomoze :tak:
Czarna jak dla mnie to cola i harry do 22 to nie jest normalnosc :no:
Aniahaven ten wasz mikolaj to chyba z cieplych krajow przyjechal, bo okularow przeciwslonecznych nie zdazyl sciagnac :-D Dzieciaczki zadowolone widac :tak:
Twiggless Antos chyba oczekiwal wiecej prezentow, bo nawet w torbe zanurkowal sprawdzic czy rzeczywsccie jest juz pusta :-D;-)

czesc dziewczyny
A czy polski Mikolaj tez byl u was???? Fotki super i dzieciaczki zadowolone
Aniu, a ten twoj Mikolaj to taki luzak i cool :cool2::-)
Czarna ciesz sie ze spi, bo jak spi to rosnie:tak: moj Daan spi duzo i widzisz jaki wyrosniety :-D
Wogole to z mlodym juz taki cyrk ze ja nie nadazam zanim, wszedzi juz wpelznie a najlepiej to oczywiscie jest w popiole i drzewem z kominka sie bawic, odkurzac to juz musze po 3 razy dziennie bo wszystkie smieci zbiera i non stop go musze miec na oku. Ostatnio mi by z boxu wylecial(tak sie wychylil za barierke) a mojemu M. z krzeselka:szok::szok::szok:
Aniu 117 nie martw sie to minie, musicie wszystko sobie na nowo poukladac teraz wasze zycie zmienilo sie o 180 stopni. Kazda mloda rodzina to przechodzi, ja po porodzie duzo plakalam i byla to duza ulga dla mnie moze w ten sposob wyrzucalam swoje napiecie i emocje, ale z czasem wszystko minelo....wam tez sie uda
Dziewczyny macie jakis sprawdzony przepis na pierniczki ???? chce dzisiaj zrobic, bo ja niestety juz 4 swieta tu zostaje mam nadzieje ze sie jeszcze kiedys doczekam swiat z rodzinka w Polsce
Agasta z was takie same spiochy jak z nas:tak::tak:
udanej niedzieli mimo tej pogody:sorry:

Hej...

My zdążyliśmy pospacerować nad jeziorkiem między jdnym a drugim deszczem:-D A teraz znowu pada...:zawstydzona/y:
Ja te chętnie skorzystam z przepisu na pierniki jeśli jakiś macie sprawdzony bo moje w tamtym roku ja kamienie były!:-):eek:
Dziś w planach mam skonczyć moje kartki świąteczne i wysłać je jutro do PL...
Uciekam na obiadek...

ja wlasnie skonczylam robic karteczke z okazji narodzin coreczki :-) Arnolda kuzynka ur w sobote rano o 5 corcie - MILA
Mala miala prawie 4 kg a ile dlugosci to nie wiem.
Za tydz idziemy na kraamvisite to wszystkeigo sie dowiem :-D
Za switeczne jeszcze sie nie wzielam, mam czas :laugh2:
Co de przepisu to na mojewypieki bylo ostatnio pierniczkowo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry