• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Dobry wieczór:-)

Wczoraj wróciliśmy do Hagi:-) Byliśmy trzy dni poza miastem i była masakra:eek: Inga chora, pogoda do kitu i nawet psów nie było gdzie na tej wsi spuścić... Ale na szczęście już do domu wróciliśmy:-)
Postanowiliśmy zostać na święta w Holandii, tym bardziej, że moja mama tutaj jest, wiec może jeszcze trochę posiedzieć i zostać na święta a my nie będziemy musieli taki kawał jechać:-) A teściowie muszą sobie jakoś poradzić;-)

Idę czytać co u Was.

reklama
hej

dziewczyny chce dla dziadków jako prezent zrobić kalendarz z zdjeciem Sebcia i kubki dla rodzinki ze zdjeciem powiedzcie mi gdzie takie cosik zrobić żeby było nie za drogo?
kruidvand robi i hema i jeszcze jakieś????

u nas ok. Seba łobuzuje , mnie głowa boli ta pogoda mnie wykończy :sorry:

Agasta nnasze dzieciaczki są na tym samym etapie rozwojowym:tak: Jak czytałam co Claudia potrafi to myślałam Michałek tez to umie i:tak::-) Tylko zębów nowych nie widać:sorry:
Aniu ja po porodzie miałam taki okres ze ja tylko zamknęłam oczy to Michałek się budził i płakał .Szybko się przyzwyczaisz ... a może mała za niedługo będzie przesypiać całe noce:tak:
Sencilla to ty pracujesz ..coś zle przeczytałam:sorry: Miłej racy życzę:tak:
Olgunia ta pogoda to chyba wszystkich wykończy:wściekła/y: Co do kubków to nie doradze bo nie nie wiem:no:
dobranoc

witam czwartkowo
u nas chorowicie, male maja zapalenie ucha, a na dodatek Tosia goraczke, kaszel, katar i wszystko co mozliwe :-( BYlam u lekarza, zgadnijcie, co mi przepisal :-D:szok:

Goede middag:tak::tak::tak:
Sencilla paracetamol :cool: Zdrówka Wam życzę :tak: Mój Oliwierek też zasmarkany, właśnie poszedł spać z butlą mleka:tak::tak::tak: Wymacałam dziś 2 piątki na dole:tak::tak: To już ostatnie uffff:-D
Ja właśnie z pracy wróciłam, obiadek już wczoraj zrobiłam, więc się relaksuje przy herbatce i jogurcie:-D:-D:-D
Czarna super foteczki, a mama zakochana we wnuczce po uszy:tak::-)
Agasta, Karola gratulacje dla zdolnych dzieciaczków :tak::tak:Oliwiwerek długo nie chciał naśladować odgłosów zwierząt:no::no:, a teraz potrafi nie tylko miałczeć, ale i powiedzieć Kot, Kotek, Kocik:-D Najlepiej to chyba indyka potrafi naśladować:-D Za oknem budują nam chyba plac zabaw i pracują koparki od samego rana chodzi i mówi "Kopala":-D
Olgunia ja nie pomogę Ci z tymi kubkami, ale kiedyś Agasta wklejała link sklepu gdzie można takie coś zrobić najtaniej:tak:
Bira nie odpoczełaś na wsi:confused: Fajnie, że mama została, nie musicie już tyle km robić:tak:
Anna117 jak mała, dała Ci troszkę pospać:confused:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry