• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Aneta plac zabaw pod nosem to bedziesz mogla dzieciaczki przez okno pilnowac :-D
Olgunia stronka o ktorej kiedys pisalam to www.wijfotoservice.nl ale nie wiem po ile kubki tam sa. iwdze ze to ze w mediamarkt sa od 12,99 Drinkbekers - Media Markt - Fotoservice
Sencilla oni tym paracetamolem to chyba nawet raka lecza :crazy:
A moja mala tak dzisiaj kupe zrobila, ze cale plecy miala obklejone :szok::-D nie wiem jak ona to zrobila :-D
powedrowala od razu do wanny, wiec wieczorna kapiel mamy jzu z glowy :-D
u mnie spaghetti sie juz robi, czekamy na tate, zjemy i jedziemy na zakupy

Dziewcyzny czy chce ktoras z was znizke do prenatala 2,50 euro? Mam dwa bony znizkowe, warunkiem jest zakup na min 25 euro :-) Wazna jest do konca roku a juz raczej do prenatala w tym czasie sie nie wybiore

Hej...
Sencillla zdrówka dla dziewczynek....

Ja mam dość na dzisiaj....:-(
Od wczoraj to sie z 10 lat postarzałam....:confused2:kiedyś poręczyłam za chłopaka zeby mu mój właściciel mieszkanie wynajął pomimo tego że na czarno robi...:szok: a wczoraj on nocą zwiał do Polski:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nawet za mieszkanie w tym miesiącu nie zapłacił:szok:...ani umowy nie rozwiązał....
I dzisiaj miałam ciężką rozmowę z właścicielem mieszkanie i jeszcze z właściecielem biura...Po prostu ręce opadają...:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(
Nie powiem jak ja się czuje...ani bee ani meee...i tylko same problemy a teraz jeszcze mi sie po dupie dostaje!:cool:

Witam
Aniu to ładnie Cie wkopał ,takim to tylko łeb ukręcić:no:OKROPNOŚĆ!!:wściekła/y:
Agasta to musiała być mega kupa:-)
Sencilla dużo zdrowia wam życze:tak:
Aneta fajnie już Oli gada:tak::tak:
Jutro jadę na umowę w spr kursu ,wiec trzymać kciuki:tak:
dobrej nocki

czesc dziewczyny
u nas juz swiatecznie, bylismy dzisiaj kupic choinke i zaraz tak gezellig sie zrobilo w domu..........jutro nie musze isc do pracy jupiii strasznie leniwa jestem:confused2::sorry:
Aniu wspulczuje na pewno byl to polak:cool:
Agasta moj Daanu tez kiedys taka kupe walna, body razem z pielucha wtedy wyrzucilam:szok::-D
Karola powodzenia jutro, a test juz mialas?????:tak::tak:
Sencilla zdrowka dla dziewczynek, a jutro moze mi sie uda pierniczki upiec:-)
spokojnej nocy
dobranoc

Dzien dobry,
Karola powodzonka
Aniahaven ladnie sie wkopalas
Sencilla zdroweczka wam zycze
Gosia ja kupe wytrzepalam z body, bo najlepsze w tym wszystkim to ze to wcale nie byla rzadka kupa, ale ona zrobila ja chyba na siedziaca i dlatgeo poszlo jej tak do gory :-D do tego nasikala wiec niezly bajzel narobila, nawet boxkleed musial isc do prania :szok:
A my dzis w poludnie wyjezdzamy i wrocimy dopiero w niedziele, wiec nie bedzie nas pare dni.
No chyab ze dopadne gdzies neta to sie do zagladne do was :-D

Milego dnia i weekendu zycze

Witam...

Agasta miłego weekendu.....odpoczywaj...:-D
Dziewczyny już sobie poradziłam...wczoraj i przedwczoraj obdzwoniłam ludzi :tak:i znalazłam znajomych którzy na gwałt szukali mieszkania...byli wczoraj oglądać lokum i już...po problemie!:cool2:
Nawet pozałatwiałam już z właściecielem biura...chyba nawet był zadowolony bo w tym kryzysie ciężko kogoś im znajeść...:sorry:
Do popołudnia!

reklama
Dzien Dobry

oj u nas dluga nocka byla,szczylek ostatnio spi troszke wiecej w dzien i o 4 rano juz zadowolona wyspana mnie zagaduje i zaciesza:szok: potem jej sie o 6 przypomina,ze to nocka przeciez i spi do 8. Dla mnie tragedia,ale co zrobic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry